SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vaihtaako maailman parhaimman CS:GO-joukkueen titteli omistajaa? – S1mple ja Navi kaatuivat helponnäköisesti Fazelle
  • Toimitus

Vaihtaako maailman parhaimman CS:GO-joukkueen titteli omistajaa? – S1mple ja Navi kaatuivat helponnäköisesti Fazelle

julkaistu: 09.04.2022 18:11

CS:GO:n kovatasoisin liiga, ESL Pro League, huipentuu 15. kautensa puolesta tänä viikonloppuna, kun pudotuspelit ja finaalit saadaan pakettiin. Voittaja saa leijonanosan yli 800 000 dollarin palkintopotista ja arvostetun palkintopytyn kunniakaappiinsa.

Eilen puolivälierissä turnauksen ennakkosuosikit, IEM Katowicen voittanut Faze ja viimeiset puoli vuotta CS-ykköstasoa dominoinut Natus Vincere, kohtasivat toisensa.

Paras kolmesta -ottelusta ennakoitiin tasaista vääntöä. Navi on ollut parrasvaloissa pitkään, kun taas Faze on näyttänyt erittäin vahvalta lisättyään virolaistähti Robin “ropz” Koolin kokoonpanoonsa vuodenvaihteessa.

Yllättävää kyllä, Faze iski Navin kanveesiin jo kahdessa kartassa. Ensin Inferno päättyi Fazelle 16–11 ja sen jälkeen Dust 2 lukemin 16–12. Luvut voivat hämätä etenkin Dust 2:n kohdalla, missä etenkin Navi näytti pitkään täysin eksyneeltä ja voimattomalta vastaamaan Fazen pelityksiin.

“Otamme huomioon, että NAVI ei pelannut parhaimmassa tilanteessa sen vuoksi mitä maailmalla tällä hetkellä tapahtuu, mutta maailman ykkösen kaataminen on hienoa!” Fazen kapteeni Finn “karrigan” Andersen kertoi ottelun jälkeen.

Voiton myötä Navi on ulkona, kun taas Faze kohtaa tänään brasilialaisen Furian, finaalipaikan ollessa panoksena. Sitä ennen NIP ja suomalainen ENCE kohtaavat toisessa välierässä.

Fazen voitettua Navin, on joukkue ylivoimainen ennakkosuosikki turnauksen voittajaksi. Ottaen myös huomioon alkuvuoden tulokset, Faze noussee maanantaina maailman ranking #1 sijalle HLTV:n listauksessa.

Kuva: Faze