SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uusi päivitys tuo mukanaan Halloween teeman ja uudistetun Cobblestonen
  • Toimitus

Uusi päivitys tuo mukanaan Halloween teeman ja uudistetun Cobblestonen

julkaistu: 23.10.2018 21:18

Tänä iltana Counter Strike: Global Offensive saa uudistusta, kun Valve on julkaissut peliin vuosittaisen Halloween päivityksen joka tuo mukanaan karttamuutoksia sekä muita karmivia uudistuksia.

Päivityksen isoin asia on valehtelematta uudistettu cobblestone joka on kokenut visuaalisen uudistuksen lisäksi myös muutosta pelattavuuteen. Muutama iso muutos pistää välittömästi silmään, kuten terroristien spawnin siirtäminen lähemmäksi pihaa ja vanhan alueen poistaminen kokonaan. Myöskin A pommipiste on muuttunut suuresti, kun sitä on pienennetty. B pommipisteen pitkä on myös kokenut muutoksen, kun aikaisemmin pommipisteen portaikosta oli suora näkyvyys koko käytävän mitalle, mutta nyt osan näkyvyydestä peittävät ruumisarkut.


Uudistettu kartta


Pommipiste A


Pommipiste B

Vain Cobblestone ei kuitenkaan saanut kokea muutoksia, kun myös viime päivityksessä lisätyt kartat, Subzero ja Biome saivat bugikorjauksia.

Pelin Casual, Demolition ja Flying Scoutsman pääsevät myös halloween teeman makuun, kun nyt pelaaja kuollessaan syntyy uudelleen haamuna. Haamuna voit nähdä toisia haamuja, mutta eläville pelaajalla olet näkymätön. Voit kuitenkin tehdä kepposia eläville suihkuttamalla sprayn seinälle, tönimällä pelimaailmasta löytyviä objekteja ympäriinsä ja muuttamalla kanoja zombikanoiksi. Samalla kanat ovat vallanneet jokaisen kartan ja nyt pelottelevat pelaajia uusilla halloween teemaisilla asusteillaan.

Lähde: Counter-Strike