SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uusi ennätys? NAVIn CS:GO-kapteeni iski historialliset luvut taululle major-karsinnoissa
  • Toimitus

Uusi ennätys? NAVIn CS:GO-kapteeni iski historialliset luvut taululle major-karsinnoissa

julkaistu: 05.10.2022 00:24

Euroopan karsintaturnaukset Riossa loppusyksyllä järjestettäville CS:GO-majoreille ovat paraikaa käynnissä Maltalla. Maanosan parhaimmat joukkueet kamppailevat tämän viikon ajan 16 paikasta vuoden kuumimpaan turnaukseen.

Ensimmäisenä pelipäivänä ei nähty sen suurempia yllätyksiä. G2 voitti ECSTATICin 16-0 ja suomalaisittain innostavasti niin ENCE kuin Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue NIP voittivat avausottelunsa.

Suurimmaksi puheenaiheeksi nousi lopulta päivän viimeinen ottelu Illuminarin ja Natus Vinceren välillä. Aiemmin mainittu pääsi turnaukseen mukaan paikkaajaksi johtuen siitä, että vapaista agenteista koostunut Benched Heroes ei viisumiongelmista johtuen päässyt Maltalle. Navi puolestaan on maailman kahteen parhaimpaan kuuluva joukkue

Oliko kukaan kuitenkaan valmistautunut siihen löylytykseen, jonka NAVIn kapteeni, Denis “electronic” Sharipov, lopulta antoi Illuminarille?  Toukokuuusa NAVIn pelinsisäisenä johtajana aloittanut Sharipov näytti ottelussa, miksi on edelleen yksi maailman parhaimmista pelaajista, kun hän iski 41 kaatoa yhteen karttaan. Se on kolmanneksi kovin suoritus koskaan virallisessa CS:GO-ottelussa.

CS-yhteisö otti suorituksen vastaan innoissaan. Loputkin Electronicin statsit olivat päätä huimaavia: Rating 3.07 ja ADR 179.4!

NAVI voitti ottelun lopulta 16-5 ja kohtaa huomenna MOUZin. Illuminar jatkaa kamppailua kohti majoreita puolestaan OG:ta vastaan.

Kuva: NAVI