SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
XANTARES
  • Onni
    Koponen

Uusi CS:GO ”superjoukkue” julki – Mukana Aleksib:n vanha joukkuetoveri

julkaistu: 14.08.2021 13:30

Kesän ajan huhuttu turkkilainen supertiimi on vihdoin virallisesti kasassa, ilmenee uuden CS:GO-organisaation, Eternal Firen twitteristä.

Kokoonpano oli alunperin muun muassa mousesportsissa pelanneen Özgür “⁠woxic⁠” Ekerin projekti, josta hän vinkkasi kesäkuussa twitterissä.

Tuolloin turkkilainen AWP-pelaaja paljasti, että hän on valmis kilpailemaan melkein puolen vuoden tauon jälkeen, ja että hänellä on kasassa viiden pelaajan kokoonpano, joka etsii organisaatiota.

Eker on ollut ilman joukkuetta tammikuusta asti, jolloin hänen entinen joukkueensa Cloud9 vetäytyi CS:GOn parista.

Alkuperäinen kokoonpano on kuitenkin kokenut joitain muutoksia, sillä mukana on vastikään BIGistä lähtenyt Ismailcan “XANTARES” Dörtkardeş.

Kokoonpano ei ole kokonaan turkkilainen, koska yksi pelaajista on entinen Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkuekaveri, jordanialainen Issa “ISSAA” Murad. Kaksikko pelasi yhdessä OG:ssa maaliskuuhun saakka, jolloin Murad penkitettiin.

Joukkueen kaksi muuta pelaajaa, Buğra “Calyx” Arkın ja Ömer “imoRR” Karataş ovat suurelle yleisölle hieman tuntemattomampia nimiä, mutta Calyx on vaikuttanut esimerkiksi Jere “sergej” Salon ja Miikka “suNny” Kempin GORILLAZ projektissa. imoRR taas tunnettaan ajastaan turkkilaisjoukkue Sangalissa.

Joukkueen valmentaja Timur “bishop” Şengül on pelannut urallaan vain yhdessä joukkueessa, Arena Bullsissa.

Joukkueen pelinsisäisen johtajan roolin tulee hoitamaan XANTARES.

Eternal Firen uusi kokoonpano:

  • Buğra “Calyx” Arkın
  • Ömer “imoRR” Karataş
  • Ismailcan “XANTARES” Dörtkardeş
  • Özgür “⁠woxic” Eker
  • Issa “ISSAA” Murad

Kuva: Xantares/Big

Tuoreimmat uutiset: