SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uusi CS:GO-päivitys helpottaa kranaattien harjoittelua
  • PJ

Uusi CS:GO-päivitys helpottaa kranaattien harjoittelua

julkaistu: 20.09.2019 18:12

Eilen Counter-Strike: Global Offensive -peliin ilmestynyt päivitys toi siihen mukanaan kolme uutta komentoa. Näiden tarkoituksena on parantaa pelikokemusta kranaattien heittämisen harjoittelun suhteen.

Pelaaja voi käyttää komentoja pelinsisäisessä console-ikkunassa. Tiettyjen console-komentojen avulla pelikokemusta voi muokata ja nyt se on mahdollista myös harjoitellessaan pelissä omia kranaatinheittotaitojaan.

Uusia komentoja on kolme:

cl_grenadepreview: Näyttää kranaatin heittoradan livenä, mikäli kranaatin sokka on irrotettuna

cl_sim_grenade_trajectory: Jäädyttää sillä hetkellä näytetyn heittoradan tietyksi ajaksi, jotta heittorataa voi tarkastella myös muista kuvakulmista.

sv_rethrow_last_grenade: Toistaa edellisen kranaatinheiton kyseisellä serverillä.

Komennot helpottavat huomattavasti eri kranaattien (räjähde, molotov, savu, valo) heittämisten harjoittelua pelin eri kartoissa.

Nyt pelaajan on helpompi esimerkiksi viimeiseksi esitetyn komennon avulla testata yksin sitä, miten hyvin tietty valokranaatti häikäisee muut pelaajat. Toista pelaajaa ei tarvita enää sen testaamiseen, valaiseeko kranaatti pelaajan tietystä paikasta vai ei, koska heittäjä itse voi vaihtaa paikkaansa heittojen välissä.

Alla video legendaarisesta “Dosia nade”-tilanteesta vuoden 2017 Krakow Major -turnauksesta. Videolla venäläinen Mikhail “Dosia” Stolyaro näyttää esimerkkiä siitä, kuinka suuri rooli kranaateilla pelissä todella on (mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä).

Lähde: Counter-Strike Kuva: Pcgamer