SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uusi Cache on vihdoin täällä! – Tässä CS:GO-kartan tärkeimmät uudistukset
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Uusi Cache on vihdoin täällä! – Tässä CS:GO-kartan tärkeimmät uudistukset

julkaistu: 10.10.2019 12:00

Jo ESL One New York -turnauksessakin esitelty uudistunut Cache saapui tänään Steam Workshop -palveluun. Täysin uuden värimaailman lisäksi karttaan on tullut lukuisia isompia ja pienempiä muutoksia. Niistä merkittävimmät näet allaolevasta listauksesta.

Tutut pelimekaniikat täysin uusiksi

Uusi kartta on saanut vaikutteita Ukrainassa sijaitsevasta Pripyatin haamukaupungista, joka on Tšernobylin surullisen kuuluisan ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen jäänyt täysin hylätyksi. Kasvillisuudesta vihertävät seinämät tuovatkin hylätyn kaupungin tuntua uudistettuun karttaan.

Ensimmäinen suuri uudistus keskittyy kartan keskiosaan. Nyt poliiseille on lisätty pieni ikkuna, josta he voivat paremmin vahtia kartan keskustassa tapahtuvaa liikehdintää.

Uusi ikkuna kartan keskiosassa (Lähde: ESL-video)

 

Toinen suuri muutos poliisien karttapuolelle liittyy jo vanhassakin versiossa A-pommialueen takakulmalla sijaitsevaan autoon. Nyt pelaajat voivat hypätä sen päälle ja vahtia siitä helpommin A-pommialuetta.

B-pommialueella pelin kulkua muuttivat aikaisemmin pelkkinä esteinä toimineet laatikot. Nyt niiden päälle on mahdollista hypätä ja näin päästä kiipeämään seinustalla sijaitseville kaiteille. Tämä muuttaa kartan pelimekaniikkaa huomattavasti.

Samaisen pommialueen läheltä löytyvät seinät ovat myös muuttuneet. Uuden ja ohuemman seinän läpi on mahdollista ampua AWP-tarkkuuskiväärillä. Tämä antaa hyökkääville terroristeille aivan uuden mahdollisuuden rokottaa tutuissa positioissa lymyäviä poliiseja.

Ohuemmat seinämät eivät enää suojele awp:lta (Lähde ESL-video)

 

Löytyy kartasta myös hieman kummallisempiakin uudistuksia. Seuraavassa kuvassa nähtävä lamppu tuo B-pommialueen puolustamiseen aivan uuden ulottuvuuden.

Onko “lamppu” uusi lempipositiosi? (Lähde: ESL-video)

 

Nämä ja loput uudistukset löydät ESL:n toiselta videolta, joka keskittyy nimenomaan esittelemään kartan muutoksia:

Kartan voit ladata itsellesi Steam Workshopista!

Lähde: Talkesport
Kuva: ESL-video