SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
  • Toimitus

Uuden CS-huippujoukkueen debyytti siirtyy — Sopimuksissa epäselvyyttä, valmentaja lähti

julkaistu: 03.08.2023 20:39

Yhdysvaltalaisen Team SoloMid -organisaation odotettu paluu Counter-Strikeen on ollut odotettua vaikeampi projekti – ja lähteiden mukaan siitä organisaatio voi syyttää vain itseään.

Viimeksi yhden Jenkkien isoimman esportsorganisaation joukkue on nähty CS:GO:ssa vuonna 2017. Silloisesta kokoonpanosta, josta sittemmin muodostui Astralis, luovuttiin ja uutta ei hankittu. Viime vuonna organisaatio osoitti kiinnostusta palata ja onkin siitä saakka tutkinut, miltä uusi kokoonpano voisi näyttää.

Viimein heinäkuussa Dust2.us uutisoi uudesta kokoonpanosta, joka oli saatu muodostettua. Ensimmäinen matsi olisi pitänyt pelata elokuun alussa, mutta se peruuntui.

Ensin tuli tieto, että entinen Vitality ja G2 -valmentaja Rémy ‘XTQZZZ’ Quoniam on lähtenyt projektista läksimään. Ranskalaisen striimaajan KRL:n mukaan syy oli seuraava:

“XTQZZ on liian ammattimainen paljastaakseen äkillistä poistumistaan joukkueesta. Joten minä teen sen. TSM ei halua maksaa skouttauksen ja haastattelujen kustannuksia, joita hän teki joukkueen rakentamiseksi kuukauden ajan (heillä oli suullinen sopimus), ja joukkueen piti kokoontua leirille, mikä lopulta peruutettiin, koska TSM uskoo, että leiritys on tarpeen vain ennen major-turnauksia.”

Uutissivusto Dexerton mukaan sopimuksen tehneet pelaajat ovat olleet erimielisiä organisaation kanssa niin ikään suullisista lupauksista. Nämä lupaukset sisältävät ilmeisesti heidän sopimustensa keston ja bonusten määrän.

Dust2.us sivuston mukaan debyyttiä koitetaan uudelleen IEM Sydney 2023 -turnauksen karsinnoissa. Saa nähdä miltä kokoonpano silloin näyttää, jääkö valmentaja XTQZZZ ainoaksi lähtijäksi.

TSM:n kokoonpano on lähteiden mukaan seuraava:

  • Valdemar “valde” Bjprn Vangså
  • Audric “JACKZ” Jug
  • Timofey “interz” Yakushin
  • Cai “CYPHER” Watson
  • Mădălin-Andrei “MoDo” Mirea

Kuva: OG