SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Useita e-urheilijoita pääsi Forbesin nuorten vaikuttajien listalle
  • Sauli
    Rautiainen

Useita e-urheilijoita pääsi Forbesin nuorten vaikuttajien listalle

julkaistu: 24.03.2020 09:00

Vaikuttaa siltä, että maailma alkaa ottaa e-urheilun päivä päivältä vakavammin. Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes julkaisi tämän vuoden 30 under 30 Europe -listauksensa maanosan merkittävimmistä nuorista vaikuttajista eri aloilla. Luettelon urheilua ja pelejä koskevassa kategoriassa oli huomattava edustus e-urheilun saralta.

Listauksen tunnettuja nimiä Counter-Striken puolelta ovat tanskalaisen Astralis-joukkueen AWP-pelaaja Nicolai “dev1ce” Reedtz sekä Faze-Clan-joukkueen niin ikään pohjoismaalainen tähti Olof “olofmeister” Kajbjer. Molemmat pelaajat ovat menestyksen lisäksi tulleet eräiksi CS-maailman tämän hetken tunnetuimmista kasvoista.

Astralis julkaisi onnittelevan twiitin pelaajansa saavutuksesta:

CSGO:n lisäksi edustusta pelimaailmalle toi Rainbow Six Siegestä tuttu Niclas “pengu” Mouritzen ja League of Legendsin taituri Marcin “Jankos” Jankowski, joka edustaa G2 Esports -organisaatiota. Listalle ylsi myös Youtube-pelivideoistaan tunnettu Sean “Jacksepticeye” McLoughlin.

Forbes-lehti tunnetaan jokavuotisista ranking-listoistaan, joissa luetellaan muun muassa maailman suurimmat yritykset, varakkaimmat ihmiset ja muut julkisuuden hahmot.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun pelimaailma on Forbesin listoilla, mutta tänä vuonna edustus on edellisvuosia suurempi.

Lähde: Esports talk

Kuva: Flickr