SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uhkailuja, syytöksiä ja ykkösnimelle uusi varapelaaja – CS:GO-huipulla tapahtuu
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Uhkailuja, syytöksiä ja ykkösnimelle uusi varapelaaja – CS:GO-huipulla tapahtuu

julkaistu: 22.03.2020 14:24

Varapelaajien kokoonpanoon kuuluminen on jo muista peleistä, kuten League of Legendsistä ja Overwatchista tuttu juttu kilpapelaamisen korkeammalta tasolta. Kyseinen malli ei ole vakiinnuttanut paikkaansa kuitenkaan Counter-Strikessa, toistaiseksi.

CS:GO-historian kaikkien aikojen parhaana joukkueena pidetty Astralis on päättänyt kokeilla siipiään kyseisellä saralla. Heinäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen Patrick “es3tag” Hansen tulee liittymään kuudentena pelaajana tanskalaisjätin miehistöön.

Mutkitta pelaajasiirto ei kuitenkaan ole tapahtumassa. Hansen kuuluu toistaiseksi Heroicin entiseen CS:GO-kokoonpanoon, joka siirtyi juuri FunPlus Phoenixiin miljoonaliiga Flashpointia pelatakseen.

Astralis-raportin ilmaannuttua, Heroic julkaisi pian lausunnon, jossa se syytti Astralista epäurheilijamaisesta käytöksestä uhkaillen asian viemisellä oikeuteen. Astralis Groupin toimitusjohtaja Nikolaj Nyholm vastasi syytöksiin Twitterissä.

Nyholmin mukaan tarkoituksena ei ole sotkea Heroicin ja FPX:n välistä siirtoa. Hansenin Astralikseen siirtyminen astuu voimaan vasta heinäkuun ensimmäinen päivä, jolloin pelaajan nykyinen sopimus loppuu.

Astralis kilpailee tällä hetkellä ESL Pro Leaguen 11. kaudella, jonka se aloitti kehnosti häviämällä ensin Ninjas in Pyjamasille 2-0. Tämän jälkeen tanskalaisjätti päihitti ensin Jesse “zehN” Linjalan edustaman GODSENTin 2-0 ja sitten suomalaisen ENCEn tiukan kamppailun jälkeen 2-1. Seuraavaksi Astralis kohtaa Team Spiritin.

Lähde: Astralis Kuva: Astralis