SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-tähti Katowicen tuhkimotarinasta: “Minun piti todella vakuuttaa RobbaN ja karrigan siitä, että jks oli paras vaihtoehto”
  • Onni
    Koponen

CS-tähti Katowicen tuhkimotarinasta: “Minun piti todella vakuuttaa RobbaN ja karrigan siitä, että jks oli paras vaihtoehto”

julkaistu: 07.03.2022 13:58

HLTV.orgin suosittu keskusteluohjelma HLTV Confirmed jatkui eilen. Ohjelman vakiovieraista vain kaksi, Chad “SPUNJ” Burchill ja Zvonimir “Professeur” Burazin osallistuivat lähetykseen, sillä Milan “Striker” Švejda oli flunssassa.

Kyseessä oli erikoisjakso, ja tällä kertaa ohjelman vieraina toimivat tuoreet IEM Katowice 2022 -mestarit, FaZe Clanin Russel “Twistzz” Van Dulken ja Robin “ropz” Kool.

Lähetyksessä käytiin odotetusti läpi koko IEM Katowice -turnaus, FaZe Clanin ongelmat koronaviruksen kanssa ja voitto Justin “jks” Savagen kanssa. Ropz sairastui koronaan jo ennen karsintaturnauksen alkua, ja joukkue joutui nopeasti etsimään tuuraajan.

“Lensimme Varsovaan aikaisemmin, jotta ehtisimme pitää viikon pituisen bootcampin. Toisena päivänä sain positiivisen testituloksen ja minulla oli myös oireita, joten olin aika varma että minulla on COVID. Jouduin karanteeniin.”, ropz kertoi tartunnastaan.

Seuraavaksi Twistzz kertoi tartunnan jälkeisistä tunnelmista:

“Ensimmäinen tavoitteemme oli päästä koko turnaukseen. Pelkäsimme, että jos joku muukin meistä sairastuisi, gg, olisimme ulkona.”

“Finn [karrigan] katsoi HLTV.orgin sivua vapaista agenteista, ja ensimmäinen pelaaja joka minulle tuli mieleen oli jks. Finn etsi kuitenkin vielä muita vaihtoehtoja, tärkeintä oli vain löytää tuuraaja.”

Joukkue sai lopulta yhteyden australialaispelaajaan. Kävi ilmi, ettei jks ollut pelannut Counter-Strikeä kahteen kuukauteen, sillä hänellä ei ollut pääsyä tietokoneelle.

“Minun piti todella vakuuttaa RobbaN [joukkueen valmentaja] ja Finn siitä, että jks oli kaikesta huolimatta paras vaihtoehto joukkueellemme. He halusivat jonkun tanskalaispelaajan joka pelasi yhä, kuten Lucas “Bubzkji” Andersenin.”

FaZe Clan päätyi loppujen lopuksi valitsemaan Justin “jks” Savagen, jonka kanssa he voittivat turnauksen Håvard “rain” Nygaardin sairastuttua koronaan ennen pudotuspelivaihetta.

Lähde: HLTV, Twistzz

Kuva: FaZe Clan