SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Turnausvoittoa viikonloppuna juhlinut JANO muutosten edessä – Tässäkö uusi pelaaja?
  • Perttu
    Leinonen

Turnausvoittoa viikonloppuna juhlinut JANO muutosten edessä – Tässäkö uusi pelaaja?

julkaistu: 11.09.2023 12:53

Lauantaina Pelaajatcom Series Fall 2023– turnauksen voittanut JANO lähtee alkavaan viikkoon muutosten tuulten puhaltaessa.

Joukkuetta reilun vuoden edustanut Lasse “ZOREE” Uronen lopetti pelaajauransa lauantaiseen turnausvoittoon. JANO ja ZOREE tiedottivat lopettamispäätöksestä viime perjantaina. 29-vuotias suomilegenda ZOREE jättää kokoonpanoon aukon, jota JANO koittaa nyt paikata parhaansa mukaan.

JANO aloittaa tänään CCT North Europe Series 8:n suljetut karsinnat. Joukkue pelaa karsintojen B-lohkossa yhdessä ThunderFlashin, STORMZzin ja PGE Turowin kanssa. Ensimmäisenä vastaan asettuu puolalainen PGE Turow tänään pelattavassa ottelussa kello 16:30.

HLTV:n ottelusivuilla joukkueen viidentenä pelaajana löytyy tänään Aleksi “zks” Nissinen. 24-vuotias zks on edustanut urallaan SJ:tä, NYYRIKKIÄ ja viimeisimpänä konkurssin kohdannutta KOVA Esportsia.

JANO ei ole tiedottanut vielä tulevaa viidettä pelaaja koskien mitään. Voidaan kuitenkin olettaa, että zks on nyt ensimmäinen, jota organisaatio kokeilee ZOREEn korvaajaksi.

Kuva: JANO Esports