SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tuorein päivitys vihjaa – onko CS:GO:n Zeus-lamautin saamassa oman skini-sarjansa?
  • Sauli
    Rautiainen

Tuorein päivitys vihjaa – onko CS:GO:n Zeus-lamautin saamassa oman skini-sarjansa?

julkaistu: 30.03.2021 15:00

Pelinkehittäjä Valve julkaisi eilen uuden päivityksen Counter-Strike: Global Offensive -peliinsä. Päivityksessä muun muassa ilmoitettiin operaatio Broken Fangin muuttumisesta ilmaiseksi kaikille pelaajille, mutta kiinnostusta herätti etenkin päivityksen viimeinen kohta, joka käsitteli Zeus-lamautinta.

“Adjusted Zeus texture to read Zeus X-27. For the record, this counts as a Zeus skin”, on kirjattu päivityksen loppuun. Eli raa’asti käännettynä lamauttimen textuuria muutettiin  ja lopussa maininta, että tämä lasketaan vastedes Zeus -skiniksi.

Skinit ovat CS:GO:ssa aseisiin, varusteisiin ja pelihahmoihin lisättäviä kuvioita ja tyylejä, joita voi avata pelinsisäisistä laatikoista tai saada pelatessa palkinnoksi. Päivitys vihjaa, että nyt myös meemiarvoltaan suuri Zeus-lamautin olisi saamassa omia skinejään.

CS:GO Reddit-sivulla ideasta innostuttiin heti ja käyttäjät julkaisivatkin omia ideoitaan Zeus -skineiksi. Yksi tunnetuin CS-pelaaja kautta aikojen, lamauttimen kaima Danylo “Zeus” Teslenko, pääsi myös kuvioksi lamauttimeen. Kuvassa myös arvuuteltiin mahdollisilla skinien hinnoilla.

Due to recent events from GlobalOffensive

Aprillipäivä lähestyy, joten koko maininta Zeus -skineistä saattaa olla vain Valven pilaa. Ideana se on kuitenkin kiinnostava. Ehkä toteutuessaan se myös lisäisi Zeuksen käyttöä, jonka funktio tällä hetkellä on lähinnä yllättää ja nolostuttaa vastapuolen pelaaja.

Kuva: Hellraisers_CS:GO

Tuoreimmat uutiset: