SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tuoko ENCE pokaalin kotiin? – Torstaina alkaa vuoden viimeinen CS:GO-turnaus
 • Aleksi
  Majander

Tuoko ENCE pokaalin kotiin? – Torstaina alkaa vuoden viimeinen CS:GO-turnaus

julkaistu: 16.12.2019 16:28

ENCEn CS:GO-vuosi 2019 päättyy loppuviikosta, kun joukkue osallistuu Maltalla pelattavaan Champions Cup finaalitapahtumaan. ENCE on yksi kolmesta kutsutusta joukkueesta, joiden lisäksi finaaleissa nähdään Euroopan liigan neljä parasta joukkuetta sekä yksi joukkue kiinan liigasta. Turnauksen palkintopotissa on jaossa 300 000$.

Pelaajatcom lähettää turnauksen ottelut suomeksi omalta twitch-kanavaltaan.

Päättyykö ENCEn CS:GO-vuosi voittoon?

Suomalaiskokoonpanon syksy on ollut kivinen. Joukkueen vaihdettua Aleksi “Aleksib” Virolaisen Miika “suNNy” Kemppiin, ovat syksyn turnaukset olleet sarja pettymyksiä. Toivon pilkahdus nähtiin kuitenkin lokakuun lopulla Asia Championships -turnauksessa, jossa ENCE taisteli tiensä finaaliin ja kuittasi hopeastaan 100 000 dollaria. Syksyn myötä kokoonpano on tipahtanut maailmanlistalla kolmen parhaan joukosta sijalle 12.

Maailmanlistan sijoituksen ja Asia Championships näytön myötä voidaan sanoa, että ENCE lähtee loppuviikon turnaukseen yhtenä sen ennakkosuosikeista. Tie voittoon ei kuitenkaan ole helppo, sillä turnaukseen osallistuu myös ranskalainen G2, joka saapuu Maltalle suoraan CS_Summit hopean jälkeen.

Viime viikonlopun summit-finaalissa G2 hävisi mousesportsille, joka pelasi kahden varapelaajan kanssa. Nähtäväksi jää painaako tappio myös Maltalla. Kolmas korkean tason joukkue Champions Cup -turnauksessa on brasilialainen FURIA, joka joutui myös pelaamaan vajaalla miehityksellä Summitissa. Maltalla joukkue on kuitenkin täysilukuinen ja pyrkii varmasti palaamaan takaisin huipulle.

Champions Cup finaalit alkavat torstaina lohkovaiheella, joka kestää perjantaihin. Double Elimination lohkojen jälkeen neljä parasta joukkuetta jatkaa semifinaaleihin, jotka pelataan lauantaina. Koko turnaus huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliin ja pronssiotteluun.

Osallistujat

 • ENCE HLTV sija #12
 • FURIA HLTV sija #13
 • G2 HLTV sija #14
 • TYLOO HLTV sija #21
 • BIG HLTV sija #29
 • Spirit HLTV sija #31
 • Hard Legion HLTV sija #37
 • Movistar Riders HLTV sija #40

 

Katso ottelut suomeksi Pelaajatcomin kanssa

Näet Championships Cup finaaliturnauksen ottelut suomeksi Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Tule mukaan kannustamaan ENCEn pojat voittoon vuoden viimeisessä CS:GO-turnauksessa!

Lähde: Liquidpedia
Artikkelikuva: ENCE

Luetuimmat nyt