SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tunteet kuumenivat Counter-Strike-turnauksessa – Valmentaja heitti vettä vastustajan päälle
  • Perttu
    Leinonen

Tunteet kuumenivat Counter-Strike-turnauksessa – Valmentaja heitti vettä vastustajan päälle

julkaistu: 04.03.2024 12:24

Monterreyssa Meksikossa pelattavat Amerikan RMR-karsinnat ovat täydessä vauhdissa. Counter-Strike 2:n ensimmäiseen major-turnauksen viimeiset osallistujajoukkueet ratkaistaan tänään Amerikan karsintojen viimeisenä päivänä.

Turnaus on tarjonnut viihdyttäviä otteluita, brasilialaisten dominanssia ja erikoisia tapahtumia.

Tähän mennessä turnauksen erikoisin tapahtumasarja nähtiin amerikkalaisjoukkueiden M80:n ja Wildcardin välisessä ottelussa.

Joukkueet kohtasivat toisensa 1-1 saldolla pelanneiden ottelussa, jossa panoksena oli turnauksessa säilyminen. M80:n voitti tiukan ja kuuman ottelun lopulta niukasti lukemin 2-1. Joukkueiden välillä oli läpi ottelun todella kiivasta huutelua puolin ja toisin.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa useita kertoja eri turnausten karsinnoissa ja kilpakumppaneiden välille on muodostunutkin näin kilvoittelun lisäksi kuittailua.

Tappio oli kuitenkin liikaa Wildcardin valmentajan Matt “warden” Dickensin pinnalle. Amerikkalaisvalmentajan tunteet ottivat vallan ja hän heitti vettä M80:n edustavan Mario “malbsMd” Samayoan päälle kättelyjen yhteydessä.

Dickensin toimintaa ei katsottu hyvällä järjestän puolelta, joka langetti valmentajalle porttikiellon turnauksen tiloihin epäurheilijamaisesta käytöksestä viimeisen kahden päivän ajaksi, huolimatta siitä, että Wildcard putosi turnauksesta.

Samayoa kommentoi tilannetta Dust2:n haastattelussa ottelun jälkeen ja heitti vielä pienimuotoisen puukon tappion kärsineen Wildcardin perään:

“Heidän valmentajansa ei suostunut ‘heittämään kiviä’ minulle ottelun jälkeen ja heitti sitten vettä päälleni. Hieman kyseenalaista, mutta se on mitä on. He ovat ulkona ja me emme.”

“Kun heillä ei ole ping-etua LAN-turnauksessa, on heidän voittamisensa helppoa meille. Oli hauskaa voittaa heidät ja osasimme odottaakin sitä.”

Dickens esitti myöhemmin X:ssä pahoittelunsa Samayoalle tapahtuman jälkeen ja myönsi tunteiden ottaneen hänestä vallan tilanteessa.

https://twitter.com/wardino/status/1764369140251267410

M80:n taistelee tänään PGL Major Copenhagen -turnauspaikasta ottelussa Legacya vastaan.

Kuva: PGL Lähde: Dust2