SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
kraghen
  • Perttu
    Leinonen

Tunnettu esports-organisaatio palaa CS:n pariin – Hankki itselleen major-turnauksessa ihastuttaneen kokoonpanon

julkaistu: 18.04.2024 09:00

Kanadalainen e-urheiluorganisaatio Gaimin Gladiators on hankkinut itselleen CS2:n ensimmäisessä major-turnauksessa ihastuttaneen tanskalaiskokoonpanoon ECSTATIC:lta. Gaimin Gladiators tunnetaan parhaiten sen Dota2-joukkueestaan.

Gaimin Gladiators nähtiin hetkellisesti Counter-Striken parissa vuonna 2022, kun se hankki pohjoisamerikkalaiskokoonpanon itselleen CS:GO:n aikaan viideksi kuukaudeksi. Nyt se hankki kuitenkin itselleen top-20 listalle murtautuneen nousevan tanskalaiskokoonpanon.

ECSTATIC yllätti kaikki PGL Major Copenhagen -turnauksessa etenemällä jatkoon Opening Stagelta, kun se kaatoi TheMongolzin, Lynn Visionin ja Imperialin.

Ainoana tanskalaisjoukkueena Tanskassa pelattuun major-turnaukseen yltänyt ECSTATIC nappasi vielä Elimination Stagella voiton kovasta FURIA:sta, mutta lopulta haaste oli liian kova ja se hyytyi ulos turnauksesta saldolla 1-3.

Tanskalaiset aloittavat nyt uuden luvun Gaimin Gladiatorsissa, kun loistavasti yhteen pelannut nippu koittaa ottaa seuraavaa askelta kohti maailman terävintä kärkeä.

Joukkue kilpailee jo useissa online-turnauksissa Gaimin Gladiators-nimellä. Sillä on ohjelmassaa mm.  Thunderpick World Championship 2024 EU Closed Qualifier 1-, Elisa Invitational Spring 2024– ja CCT Global Finals 2024 -turnaukset.

Kuva: Stephanie Lindgren PGL Lähde: HLTV