SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tiesitkö tämän? – Aleksib ei ole koskaan pelannut tätä CS:GO-karttaa kilpaurallaan
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Tiesitkö tämän? – Aleksib ei ole koskaan pelannut tätä CS:GO-karttaa kilpaurallaan

julkaistu: 12.11.2020 14:03

Advertisement

Aleksi “Aleksib” Virolainen on yksi Suomen ja maailman puhutuimmista CS:GO-nimistä. Hän edustaa tällä hetkellä OG-organisaatiota, joka julkaisi Twitter-tilillään tänään erikoisen faktan suomalaispelaajastaan.

OG kertoi julkaisemassaan twiitissä, ettei Virolainen ole koskaan pelannut Vertigo-karttaa koko kilpauransa aikana.

CS:GO:ssa vastakkain kilpaa pelaavat joukkueet äänestävät aina ennen ottelua  aktiivisesta karttavalikoimasta (yht. 7 karttaa) joko 1,3 tai 5 pelattavaa karttaa. Virolaisen kohdalla Vertigo ei ole koskaan siis päätynyt pelattavaksi kartaksi.

Virolainen ei ole myöskään ainoa suomalaispelaaja, joka ei ole pelannut Vertigoa kilpaurallaan virallisissa otteluissa. Samaan kastiin lukeutuvat myös Aleksi “allu” Jalli, Jere “sergej” Salo ja Jani “Aerial” Jussila.

Vertigo lisättiin CS:GOn aktiiviseen karttavalikoimaan viime vuoden maaliskuussa Cachen tilalle. Cache-karttaa on sittemmin korjailtu ja sen mahdollista paluuta aktiiviseen karttavalikoimaan on spekuloitu jo pidemmän aikaa. Vertigo on nähnyt myös paljon päivityksiä viimeisen vuoden aikana, mutta se jakaa edelleen paljon mielipiteitä CS:GO-yhteisössä.

Virolainen on edustanut OG:ta viime vuoden joulukuusta lähtien. Joukkue on menestynyt tänä vuonna tasaisen hyvin ja kavunnut CS:GO-maailmanlistalla sen peräti 6. sijalle. OG onkin tämän hetken korkeimmalle sijoittunut suomalaisvahvisteinen CS:GO-joukkue.

Virolaisen johtama OG pelaa seuraavan sottelunsa tänään, kun se kohtaa CS:GO-miljoonaliiga Flashpoint 2 -avausottelussaan Gen.G:n klo 18:00.

Tuoreimmat uutiset: