SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tiedätkö mitä eri eläimiä CS:GO-kartoista löytyy? Vastaus voi yllättää
  • Saara
    R

Tiedätkö mitä eri eläimiä CS:GO-kartoista löytyy? Vastaus voi yllättää

julkaistu: 25.04.2022 18:04

Metkat pikku yksityiskohdat keventävät muuten niin totista CS:GO-räiskintää. Huolella suunniteltuihin kenttiin on lisätty taktisen arkkitehtuurin somisteeksi kaikenlaista koristusta ja yllätyksiä, joista hellyyttävimpiä ovat tietenkin eläimet.

Mutta mitä kaikkia otuksia CS:GO:ssa vilistääkään? WIN.gg listasi lajiston, jota pelin tiimellyksessä voi bongailla. Osaan saa otettua jopa kontaktia, kun taas toiset pysyvät salaperäisinä ollen läsnä vain äänimaisemassa.

Infernon kanapoppoo

Ympäri Infernoa tepsuttavat pöyheän pörröiset kanat ovat pelin ainoita vuorovaikutteisia elukoita. Söpöillä palleroilla voikin olla pelin kannalta yllättävän paljon hyötyä: ne saattavat olla vastustajille häiriöksi ja estää heitä kuulemasta omia liikkeitä. Monimuotoinen kanasto myös piristää Infernon synkeillä käytävillä. Kaiken lisäksi voit kesyttää kotkottajasta oman pikku hännystelijän. Painat vain E-painiketta kanan lähellä, niin se seuraa sinua kunnes kupsahtaa. Joku jopa antoi niille laatikon avattavaksi.

Kirahvin ja norsun hipat ylikulkusillalla

Piristääkseen ankeaa ylikulkusillan maisemaa Valve on päättänyt pystyttää paikalle kahden muhkean pehmolelun hippalot. Harmillisesti pyssyhippa on ilmiselvästi pilannut kirahviraasun ja vaaleanpunaisen norsuparan illanistujaiset, ja evästarpeiden lenneltyä sikin sokin pehmoeläimet piilottelevat pöydän suojissa.

B-alueen kalat

Infernosta löytyy myös akvaattista eläimistöä. Virkistävällä B-alueella on viehättävä pikku allas, jossa pikkukalat uiskentelevat vesilinssien varjossa, ja muutama isompi kala loiskuttelee ja ui ympyrää lumpeiden lomassa. Kalastaminen ei onnistu, ja fisut ovat muutenkin harvinaisen hyvässä turvassa, sillä veteen ampumalla havaitsee sen olevan luodinkestävää.

Dust 2:n legendaarinen hanhi

Goose-alueella Dust 2:ssa on hanhigraffiti, joka on kunnianosoitus yhdelle Counter-Striken luojista, Minh “gooseman” Lelle. Varhaisissa versioissa aidossa graffititekstissä luki GOOSE. Valve poisti graffitin, mutta toi sen myöhemmissä versioissa takaisin kanadanhanhen näköisenä.

Mirage Midin koirat

Valitettavasti CS:GO:ssa ei voi rentoutua hauvoja rapsutellen. Mutta jos keskityt, saatat kuulla niiden haukuntaa telkkahuoneen ulkopuolella.

Infernon hevoset

Raksa-aluetta kutsuttiin ennen talleiksi, koska ilmiselvästi siellä jossain on hevosia. Niitäkään ei voi nähdä, mutta kavioiden kapseen kuulee, jos taustamelua ei ole liikaa. Onneksi muissa videopeleissä esiintyykin sitten heppoja pilvin pimein.

Cachen nallekarhu

Cachessa voi sattua kohtaaminen karhun kanssa. Kyseessä on hellyyttävä nallekarhu, joka nököttää hylättynä ikkunalla. Aika kylmäveristä, että joku on edes ottanut tästä selvää, mutta pyssy ei reagoi nalleen, kun taas veitsellä sitä voi huitoa äänekkäästi. Silti nallukka kestää sen pystypäin!

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Valve