SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tiedätkö mikä CS:GO-ammattilaiskokoonpano on iältään vanhin? S1mplen Natus Vincere yllättää
  • Toimitus

Tiedätkö mikä CS:GO-ammattilaiskokoonpano on iältään vanhin? S1mplen Natus Vincere yllättää

julkaistu: 17.04.2023 05:00

Counter-Strike: Global Offensiven viimeinen major-turnaus järjestetään toukokuussa Ranskan pääkaupungissa Pariisissa. Pelaajatcom näyttää turnauksen suorana ja suomeksi selostettuna Twitch-kanavansa kautta.

Viimeiset kaksi viikkoa CS:GO-huippujoukkueet ovat kilpailelleet hamutuista paikoista pelin arvostuimpaan turnaukseen RMR-turnauksissa Meksikossa, Mongoliassa ja Tanskassa. Yllätyksiltä ei vältytty, mutta suomalaisittain mahtavasti niin suomalaisorganisaatio ENCE kuin Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Ninjas in Pyjamas etenivät Pariisiin. Kaikki 24 kisoihin edennyttä joukkuetta löydät täältä.

Mutta minkä ikäisiä majoreille edenneet joukkueet ovat? CS:GO:n Reddit-sivulle käyttäjä SouthwindPT julkaisi listauksen majoreille edenneiden joukkueiden iästä, jos pelaajien takana olevat kesät lasketaan yhteen.

Listan kärjestä löytyy legendaarinen organisaatio Fnatic, jonka pelaajat ovat keskimäärin 26,6 vuotiaita. Kokoonpanossa pelaa muun muassa kaksinkertainen major-voittaja Freddy “KrimZ” Johansson, jolta löytyy ikää 28 vuotta.

Suomalaiskapu Aleksi “Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas sijaitsee listauksen keskivaiheilla, joukkueen keski-ikä on 23,4 vuotta. Aleksib on 26-vuotias.

Ehkä listan yllättävin joukkue on maailman parhaimman CS:GO-pelaajan Aleksandr “s1mple” Kostylievin edustama Natus Vincere. Yksi pelin menestyneimmistä organisaatioista on toden teolla kyennyt uudistumaan vuosien varrella, sillä tiimin keski-ikä on vain 22,3 vuotta. Joukkueen viimeisin lisäys on 17-vuotias Andrii “npl” Kukharskyi.

Koko listauksen joukkueiden ikäjakaumasta näet täältä.

Kuva: PGL