SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tekeekö HAVU suomalaisen e-urheilun historiaa? – Ennennäkemätön palkintopotti kahden voiton päässä
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Tekeekö HAVU suomalaisen e-urheilun historiaa? – Ennennäkemätön palkintopotti kahden voiton päässä

julkaistu: 18.04.2020 09:30

Takaoven kautta miljoonaliiga Flashpointiin päässyt HAVU on kahden “paras kolmesta”-otteluvoiton päässä todellisesta jymy-yllätyksestä. Tänään vastaan asettuu tanskalainen MAD Lions, jonka voittamalla varmistuu $250,000:n palkintopotti ja paikka finaaleista.

Voitto MAD Lionsista takaisi suurimman palkintosumman, jonka yksikään suomalaisjoukkue on Counter-Striken historiassa saavuttanut. ENCEn suurimman saavutuksen, Major-turnauksen hopeasijan palkintoraha oli määrältään $150,000.

HAVU ja MAD Lions ovat toisilleen hyvinkin tuttuja joukkueita. MAD Lionsin nykyisen kokoonpanon vielä viime vuonna pelatessa Tricked-organisaation alla, kohtasivat kyseiset joukkueet useita kertoja online-pelien muodossa. Myös Flashpointissa kyseinen ottelupari on kohdannut jo kahdesti.

HAVUn avausottelussa tanskalaiset kaatuivat 2-1 lukemin liigan vielä tapahtuessa LAN-ympäristössä. Onlinessa pelatussa ensimmäisen lohkovaiheen finaalissa MAD Lions oli puolestaan vahvempi 2-0 lukemin.

HAVUn taistelu finaalipaikasta ja $250,000:ta käynnistyy tänään kello 22. Voitolla finaalissa vastaan asettuu toistamiseen brasilialaisjoukkue MIBR ja tuolloin panoksena on $500,000:n palkintopotti.

HAVUn otteet ovat seurattavissa englanniksi selostettuna Flashpointin virallisella Twitch-kanavalla.

Artikkelikuva: Flashpoint