SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tästä on huumori kaukana – CS-pelaajan kuolema paljastui “vitsiksi”
  • Joni
    Ojala

Tästä on huumori kaukana – CS-pelaajan kuolema paljastui “vitsiksi”

julkaistu: 09.07.2020 10:34

Kesäkuun puolessa välissä Twitterissä nähtiin erikoinen tempaus. ESEA-liigassa pelaava, kuolleeksi julistettu pelaaja palasi serverille väitetyn menehtymisen jälkeen.

Counter-Strikessä käyttäjänimellä Meho tunnetun pelaajan ystävä kertoi, että Meho on menehtynyt auto-onnettomuudessa. Uutinen oli järkyttävä ja todella surullinen niin perheelle, ystäville kuin myös kanssapelaajille.

Vain hetki Mehon kuolemasta kuulemisen jälkeen ESEA-liigassa toimiva Zyrus twiittasi osanottonsa tilanteesta.

Ei mennyt kuitenkaan kauaa ennen kun ilmeni, että Meho onkin elossa ja pelaamassa samojen ystäviensä kanssa ESEA-liigassa.

Meho oli ystäviensä kanssa päättänyt “vitsillä” väittää yhden heistä kuolleen. Tarkoitus oli saada käyttäjän pelikielto ESEAsta pois. Ystäväporukka ei kuitenkaan tiennyt, että ilmoitus kuolemasta tulisi leviämään niin suuresti. Aiemmin pieneksi, vaikkakin karuksi, jekuksi luultu tempaus muuttui suureksi tragediaksi.

Myöhemmin Meho kertoi liittyneensä Valorant-joukkueeseen tarkoituksena siirtyä pelin pariin Counter-Striken puolelta. Tätäkin kommenttia on epäilty, sillä aiemman tempauksen jälkeen on hankala ottaa miehen väitteitä todesta.

Kuvalähde: Valve