SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
cloud9 autimatic
  • Kaapo
    Martinmäki

Tässäkö ratkaisu pitkäaikaisiin ongelmiin? – Cloud9n CSGO-rosteriin neljä uutta pelaajaa

julkaistu: 04.07.2019 12:29

Advertisement

Bostonin Major-turnauksen vuonna 2018 voittanut pohjoisamerikkalainen organisaatio Cloud9 on julkistanut uuden Counter-Strike: Global Offensive -rosterinsa. Organisaatio ilmoitti muutoksista tiistaina Twitch-kanavallaan “The 9s” nimisessä livestreamissa, jossa omistaja Jack Etienne ja ex-valmentaja Soham “valens” Chowdhury kertoivat syistä muutoksiin.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Damian “daps” Steele, Kenneth “koosta” Suen, Tyson “TenZ” Ngo ja Oscar “mixwell” Cañellas. Lisäksi uudeksi valmentajaksi hankittiin entinen Ghost-joukkueen valmentaja James “JamezIRL” Macaulay.

René “cajunb” Borg ja Daniel “vice” Kim saivat lähtöpassit joukkueesta. Maikil “Golden” Selim on puolestaan lainassa ruotsalaisessa Ninjas in Pyjamasissa elokuussa pelattavaan Majoriin asti. William “RUSH” Wierzba sai siirtyä penkille. Vuoden 2018 Majorin voittaneen Cloud9n pelaajista on näin jäljellä enää vain Timothy “autimatic” Ta.

Cloud9 on ollut suurissa vaikeuksissa Major-voittonsa jälkeen. Pelaajat ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin, mutta sopivaa kokoonpanoa ei ole löytynyt. Tämä on ensimmäinen kerta, kun joukkue vaihtaa näin monta pelaajaa kerrallaan. Viime talvena Katowicessa pelatussa Major-turnauksessa joukkue jäi sijalle 9-11.

Elokuussa alkavassa Berliinin Major-turnauksessa Cloud9a ei nähdä. Joukkue joutui luopumaan Katowicessa ansaitsemastaan Returning Challengers -paikastaan rosteri-muutosten vuoksi. Ensimmäisen kerran uusi joukkue nähdään tositoimissa heinäkuun 13. päivänä alkavassa BLAST Pro Series: Los Angeles 2019 -turnauksessa.

Kuva: HLTV