SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tässä syy CS:GO-päivitysten ongelmiin? – Ohjelmistokehittäjä paljastaa
  • Toimitus

Tässä syy CS:GO-päivitysten ongelmiin? – Ohjelmistokehittäjä paljastaa

julkaistu: 24.11.2020 15:00

Valven entinen ohjemistokehittäjä Richard Geldreich twiittasi maanantaina todennäköisen syyn sille, miksi CS:GO-yhteisö joutuu usein odottamaan pelin pieniäkin muutoksia todella kauan. Geldreichin mukaan Source Engine 1 -pelimoottori on täynnä “muinaista lähdekoodia”, jota kukaan ei pysty ymmärtämään.

Geldreich kertoi uusien CS:GO-ominaisuuksien lisäämisen peliin olevan melkein mahdotonta. Tämän vuoksi peliin ei juurikaan tehdä muutoksia elleivät ne ole välttämättömiä.

“Uusia ominaisuuksia lisätessä ei voinut vain poistaa vanhaa koodia, jota et ymmärtänyt tai ajatellut tarvitsevasi. Todennäköisesti koodia oli kuitenkin käytetty jollain odottamattomalla tavalla”, Geldreich kertoi.

Geldreich kritisoi myöhemmin samassa ketjussa myös Valven työtiimiä.

“Jos muutit ‘renderöijää’ pienelläkin tavalla ja tiimi kohtasi myöhemmin renderöinnissä bugin, sinua syytettiin ja jouduit korjaamaan sen, vaikka bugi ei olisi johtunut tekemästäsi muutoksesta. Tästä syystä ohjelmoijat eivät enää halunneet koskea renderöijään, ellei ollut pakko.”

Aiemmin tänä vuonna CS:GO-yhteisö kuuli huhuja, joiden mukaan peli olisi päivittymässä uuteen Source 2 -pelimoottoriin.  Pitkä odotus sai kuitenkin lopun heinäkuussa, kun päivitys paljastuikin mahdollisesti liian työlääksi prosessiksi. Aiemman uutisen aiheesta voi lukea täältä.

Lähde: AFKGAMING

Uutisen on kirjoittanut Pelaajatcomin TET-harjoittelija.

Tuoreimmat uutiset: