SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tässä ovat ENCE Academyn uudet pelaajat – Mukana sekä suomalaista että kansainvälistä osaamista
  • Perttu
    Leinonen

Tässä ovat ENCE Academyn uudet pelaajat – Mukana sekä suomalaista että kansainvälistä osaamista

julkaistu: 08.07.2024 17:38

Suomalaisorganisaatio ENCE esitteli tänään Counter-Strike 2:ssa kilpailevan akatemiajoukkueensa kaksi uusinta jäsentä. ENCE Academyn vahvuuteen liittyvät Aleksi “millert” Lehtopuu ja georgialainen Giorgi “Schwarz” Gakhokidze.

ENCE AC tarvitsi uusia pelaajia, kun joukkueen luottoratsu Paavo “podi” Heiskanen nostettiin ensin organisaation ykkösjoukkueeseen ja hetkeä myöhemmin Henri “HENU” Ylilehdon ja ENCE:n tiet erkanivat.

Uutena kasvona joukkueeseen liittyvä Lehtopuu on 17-vuotias kotimainen lahjakkuus, joka hyppää AWP-pelaajana Heiskasen jättämiin saappaisiin. Lehtopuu muistetaan aikaisemmalta uraltaan Enhancedista, jossa hän pelasi yhdessä mm. ENCE AC:ssa nykyisin pelaavan  Teemu “Teme” Korvan kanssa.

16-vuotias riflepelaaja Schwarz on ainakin suomalaisyleisölle tuntemattomampi nimi. Georgialaispelaaja edusti TheProdigies-joukkuetta ennen liittymistään ENCE AC vahvuuteen.

ENCE AC:n valmentaja George “Whitey” Whitey on innoissaan uusista hankinnoista.

“Etsimme aina uusia nousevia tähtiä, oli mahtavaa saada Schwarz ja Millert mukaan tuomaan raakaa halua ja nälkää. Meillä on nuori ja nälkäinen ydin ja kokenut senioripelaaja 2high, joka työskentelee läheisesti minun kanssani. Vain taivas on rajana tälle joukkueelle”, kuuluivat Whiteyn sanat ENCE:n tiedotteessa.

Kuva: ENCE Lähde: ENCE