SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tässä ovat CS:GO-Majoreissa eniten tienanneet pelaajat
  • Niko
    Nikkilä

Tässä ovat CS:GO-Majoreissa eniten tienanneet pelaajat

julkaistu: 07.05.2021 15:00

CS:GOn Major-turnaukset ovat pelaajaurien huippukohtia. Kovan kilpatason tuoman kunnian lisäksi ne ovat mahdollisuus kaapata osuus palkintopoteista, jotka kohoavat usein yli miljoonaan dollariin. Vaikka e-urheiluorganisaatioiden kirjanpidossa turnausvoitot edustavatkin tulojen vähemmistöä, ovat ne merkittävä tuloerä pelaajille itselleen.

Counter-Striken valmennukseen ja analytiikkaan keskittyvä GGPredict-sivusto keräsi vastikään yhteen listauksen kaikkien aikojen eniten ansainneista Major-pelaajista. Listan kärkeä hallitsevat nimet, jotka eivät esittelyjä kaipaa: Maailman ykkösjoukkueena pitkään seisseen Astraliksen viisikko device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve ja Magisk.

Näistä kolme ensimmäistä on ansainnut Major-voittoina 457 950 dolllaria, gla1ve 424 350 dollaria ja Magisk 314 000 dollaria. Viisikon perässä ovat MIBR:ssä pelanneet brasilialaistähdet FalleN 270 750 ja fer dollarilla.

Tilastoista myös selviää, ettei menestys tule ilman yritystä ja epäonnistumista. Jos tarkastellaan pelaajien keskimääräisiä palkintorahoja per Major-turnaus, ansiot tippuvat huomattavasti. Kärkeä pitää tällöin kahdessa Majorissa pelannut fnx 100 000 keskiansiolla per Major-turnaus. Tämän jälkeen summat tippuvat rajusti noin 60 000 – 30 000 dollariin.

Listauksen voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: GGPredict Kuvalähde: StarLadder