SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tanskalaistähti k0nfig palaamassa CS:GOn pariin – Joukkue vielä epäselvä
  • Onni
    K

Tanskalaistähti k0nfig palaamassa CS:GOn pariin – Joukkue vielä epäselvä

julkaistu: 01.10.2021 15:00

Tanskalaispelaaja Kristian “k0nfig” Wienecke kertoi eilen Twitterissä huojentavia uutisia. Twiitin mukaan Wienecken oikea käsi on enää 5% vasenta kättä heikompi, ja että käsi tulee olemaan kunnossa noin kahden viikon sisällä.

Wienecke on ollut sivussa CS:GOsta noin kuukauden, kun hän kärsi rannevammasta elokuussa. Hän pääsi elokuun aikana vielä leikkaukseen, ja on ollut kuntoutuksessa viimeisimmät viikot.

K0nfig pelasi ennen vammaansa Complexityn CS:GO-joukkueessa, mutta on epävarmaa, tuleeko mies palaamaan joukkueeseen. Ensin tuuraajaksi valittiin Complexitylle tuttu Niels Christian “NaToSaphiX” Sillassen, mutta lopulta hänet korvasi Faze Clanissa penkitetty legenda Marcelo “coldzera” David, ja joukkueen suunta on ollut ylöspäin.

Yhteisössä on pyörinyt huhuja, joiden mukaan Astralis odottaisi Wienecken ja Complexityn sopimuksen päättymistä, jolloin tanskalaisjätti voisi napata pelaajan kokoonpanonsa.

Complexity ja Astralis kilpailevat tällä hetkellä viimeisessä major-karsintaturnauksessa IEM Fallissa, jonka päätyttyä majoriin osallistuvat joukkueet ovat selvillä. Näillä näkymin Astralis on karsiutumassa majoriin, Complexity ei.

Lähteet: AFKgaming, HLTV, Twitter

Kuvalähde: Dreamhack

Tuoreimmat uutiset: