SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tanskalaiskonkari MSL palaa pelikentille – Loi oman CS:GO-joukkueen
  • Onni
    Koponen

Tanskalaiskonkari MSL palaa pelikentille – Loi oman CS:GO-joukkueen

julkaistu: 31.07.2021 19:00

Muun muassa tanskalaisen Northin riveissä luotsannut Mathias “MSL” Lauridsen paljasti eilen Twitterissä luoneensa oman CS:GO joukkueen.

Lauridsen ei paljastanut muita pelaajia, mutta kertoi kuitenkin kokoonpanon olevan “hyvä sekoitus lahjakkuutta ja kokemusta”.

Lauridsen on ollut ilman joukkuetta helmikuun puolesta välistä asti, jolloin hänen aikasempi joukkueensa North lopetti toimintansa koronaviruspandemian takia. Hän oli joukkueen penkillä viime marraskuusta asti. Sen jälkeen hän on keskittynyt CS:GO yhteisöä auttavien Youtube-videoiden tekoon.

HLTV.orgille antamassaan haastattelussa tanskalainen kertoo, että hän sai joitain tarjouksia satunnaisilta joukkueilta, mutta “ne eivät olleet kokoonpanon puolesta tarpeeksi vahvoja”. Hänen mielestään omassa joukkueessa on enemmän potentiaalia parempiin tuloksiin, ja joukkueen tavoitteena on kilpailla 20 parhaan joukkueen joukossa.

Lauridsen oli aikaisemmin linkitetty muun muassa ruotsalaiseen fnaticiin, joka rakentaa tällä hetkellä täysin uutta joukkuetta.

Lähde: HLTV.org, MSL:n Twitter

Kuvalähde: MSL

Tuoreimmat uutiset: