SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
  • Juuso
    Syngelmä

Tanskalainen CS:GO-pelaaja sivuun suomalaiskaksikon GORILLAZ-projektista

julkaistu: 21.07.2021 17:33

Suomalaiskaksikko Jere “sergej” Salon ja Miikka “suNny” Kempin edustama GORILLAZ-projekti on kokenut jälleen uuden kokoonpanomuutoksen. Joukkueesta on siirtynyt sivuun AWP-pelaaja Niels Christian “NaToSaphix” Sillassen.

Syy tanskalaisen sivuttamiselle tulee jokseenkin yllätyksenä. NaToSaphiX kertoo Twitter-tilillään, että GORILLAZ haluaa etsiä pelaajaa, joka pelaa luonnollisesti rifle-pelaajan roolia. NaToSaphiX on pelannut koko uransa hyvin pitkälti AWP-pelaajan roolia. Ennen NatoSaphiXin aikaa joukkueessa Sergej pelasi AWP-pelaajan roolia. Potentiaalisen ja taitavan AWP-pelaajan penkittäminen rifle-pelaajan etsimiseksi on sinänsä odottamaton perustelu. Sergej muistetaan parhaista vuosistaan nimenomaan rifle-pelaajana, ei AWP-pelaajana.

NatoSaphiX on ilmoittanut Twitter-tilillään aloittavansa uuden CS:GO-matkan ja toivovansa roolikseen sekä AWP- että pelinsisäisen johtajan roolia. Hän kertoo kehittyneensä GORILLAZ:in aikana myös rifle-pelaajana.

NatoSaphiXin siirtämisestä sivuun ilmoitti Twitter-tilillään joukkueen kokenut ruotsalaispelaaja Robin “flusha” Rönnquist. Hän kehuu NatoSaphiXin omistautuvansa joukkueelle sataprosenttisesti. Tällä kertaa roolit eivät vain osuneet riittävän hyvin yhteen.

Lähde: Play.gg

Kuva: NaToSaphiX

Tuoreimmat uutiset: