SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Tämä on asia, joka ei rehellisesti auta meidän skenemme kehitystä” – Brasilialainen CS-pelaaja tietää miksi muut alueet ovat parempia
  • Perttu
    Leinonen

“Tämä on asia, joka ei rehellisesti auta meidän skenemme kehitystä” – Brasilialainen CS-pelaaja tietää miksi muut alueet ovat parempia

julkaistu: 05.03.2024 21:32

Amerikan eilen päättyneissä RMR-karsinnoissa nähtiin viihdyttävää CS:ää. Etenkin brasilialaisjoukkueiden vahvat esitykset eivät jääneet keneltäkään huomaamatta. Jaossa olevasta viidestä major-paikasta neljä menivät maan joukkueille.

Brassilegenda Marcelo “coldzera” Davidin tähdittämä Legacy voitti omassa ratkaisuottelussaan amerikkalaisen M80:n.

Legacya edustava Gabriel “NEKIZ” Schenato antoi HLTV:lle haastattelun Meksikossa pelattavan RMR-turnauksen yhteydessä. Huolimatta brassijoukkueiden vakuuttavasti otteista maanosan karsinnoissa, näkee NEKIZ joukkueilla vielä paljon työsarkaa edessään.

“Puhumme paljon Brasilian skenestä jätkien kanssa ja minusta tuntuu, että brasilialaisjoukkueet yrittävät aina olla Brasilian paras joukkue, eivät maailman paras joukkue. Tämä on asia, joka ei rehellisesti auta meidän skenemme kehitystä.”

“Meillä on juuri nyt paljon joukkueita, jotka parantavat kokoajan, mutta rehellisesti sanottuna Eurooppa on vielä paljon Etelä-Amerikan yläpuolella ja jopa Pohjois-Amerikka.”

Eurooppaa pidetään yleisesti ottaen CS:n maanosien kuninkaana. Muut maanosat ovat paikoitellen jopa todella kaukana eurooppalaisjoukkueiden tasosta.

Maanosien väliset tasoerot ovat kasvaneet vuosien mittaan. Siinä missä Eurooppa ottaa askeleita oikeaan suuntaan, Etelä- ja Pohjois-Amerikka uhkaavat kokoajan pudota yhä enemmän kelkasta. Puhumattakaan Aasiasta tai Oseanista.

Kuva: PGL Lähde: HLTV