SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Tämä oli vitun iso katastrofi” – Finaalissa Jimpphatille hävinnyt Vitality-kapteeni ei säästellyt sanojaan
  • Perttu
    Leinonen

“Tämä oli vitun iso katastrofi” – Finaalissa Jimpphatille hävinnyt Vitality-kapteeni ei säästellyt sanojaan

julkaistu: 15.05.2024 15:04

Sunnuntaina ESL Pro Leaguen finaalin MOUZ:lle ja Jimi “Jimpphat” Salolle 3-0 hävinnyt Vitality-kapteeni Dan “apeX” Madesclaire oli pettynyt joukkueensa esitykseen finaalissa. Ranskalaiskapteeni laittoi ottelun jälkeen kovasanaisen viestin Twitteriin joukkueensa pelistä.

“Se oli vitun katastrofi…”, kuului kokeneen 31-vuotiaan ApEX:n viesti taiston tauottua.

Ottelu oli Vitalitylle täydellinen katastrofi. Se hävisi ottelun suoraan kolmessa kartassa 0-3 (Inferno 9-13, Mirage 8-13 ja Nuke 5-13) ja oli kaikissa kartoissa isosti vastaanottajana.

Erityisesti Vitalityn huonot ensimmäiset puoliskot kostautuivat sille pahasti finaalissa. Se oli jokaisessa kartassa avauspuoliskon jälkeen valtavassa takaa-ajoasemassa. Infernossa MOUZ johti ottelua ensimmäisen puoliskon jälkeen 9-3, Miragessa 9-3 ja Nukessa 10-2.

Myöskään yksilötasolla Vitality ei onnistunut huipputurnauksen finaalissa edes kohtalaisesti. Mathieu “ZywOo” Herbaut ja Lotan “Spinx” Giladi yrittivät kyllä parhaansa, mutta joukkueen loppu kolmikko oli pahasti hätää kärsimässä.

Ranskalainen apEX päätti ottelun 27-48 (tapot-kuolemat) tilastoilla ja ratingilla 0.70. Shahar “flameZ” Shushan jäi myös reilusti pakkasen puolelle tehoillaan 37-50 ja ratingilla 0.85.

Brittipelaaja William “mezii” Merrimanin tilastot olivat niin ikään surullista katsottavaa, 25-47 ja ratingiksi ainoastaan 0.57.

Vuoden 2023 viimeisen huipputurnauksen BLAST Premier World Finalin voittanut Vitality ei ole onnistunut voittamaan vielä yhtään turnausta tämän vuoden puolella.

IEM Katowice -turnauksessa Vitality jäi sijoille 13-16, PGL CS2 Major Copenhagen -turnauksessa se ylsi välieriin ja ESL Pro Leaguesta tuliaisina oli hopeaa.

Kuva: Viola Schuldner, ESL Lähde: HLTV