SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tältä näyttävät maailman parhaan CS:GO-tähden tilastot
  • Sauli
    Rautiainen

Tältä näyttävät maailman parhaan CS:GO-tähden tilastot

julkaistu: 08.10.2020 13:30

Yhteisöpalvelu Redditissä jaettiin kaksi kiinnostavaa statistiikkaa maailman johtavalta Counter-Strike-uutissivustolta (HLTV). Sivuston käyttäjä postasi CS:GO:n keskustelusivulle näyttökuvat maailman parhaana CS-pelaajana tunnetun Aleksandr “S1mple” Kostylievin tilastoista vuodelta 2019 ja 2020. Tilastot muuttavat nuoren ukrainalaispelaajan taidot luvuiksi ja konkretiaksi.

Kuvalähde: HLTV
Kuvalähde: HLTV

 

Tilastoista voi nähdä, että S1mplen rating on niin tänä kuin edellisvuotena hurja 1.30. Vertauksena Suomen yhtenä parhaimpana CS-pelaajana tunnetun Aleksi “allu” Jallin vastaava rating on tällä hetkellä 1.11.

Muutkin tilastot ovat hätkähdyttävän yhdenmukaisia. Elimininoinnit per kierros molempina vuosina 0.85, avustavat eliminoinnit 0.01 päässä toisistaan ja esimerkiksi pääosumaprosentti 40%:n tasoa.

Myös kehitystä on tapahtunut esimerkiksi keskimääräisen kierroksen selviytymisprosentin suhteen, joka on noussut prosentin viime vuodesta.

Kaikki tilastot kertovat S1mplen tasaisuudesta pelaajana. Hän onkin haastatteluissa kertonut suhtautuvansa jokaiseen otteluun, kuin tärkeimmän turnauksen finaaliin.

Natus Vincere päätti juuri ESL Pro League turnauksensa toiseen sijaan ja on pelannut viime aikoina nousujohteisesti. Tilastoista näkyy, ketä pelaajaa serverillä pitää Navissa varoa.

Kuva: Electronic Lähde: Reddit