SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Täh? Katso suomalaiskapteeni Aleksib:n puolen sekunnin clutchi!
  • Toimitus

Täh? Katso suomalaiskapteeni Aleksib:n puolen sekunnin clutchi!

julkaistu: 06.02.2023 20:46

Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Ninjas in Pyjamas tippui tänään IEM Katowice CS:GO-huipputurnauksesta. Tulos tai ulos -ottelussa tiukan väännön jälkeen hallitseva major-mestari Outsiders oli vahvempi 2–1.

Ensimmäinen kartta Vertigo meni ninjojen puolesta mainiosti, kun T-puolella aloittanut Aleksib ja kumppanit vyöryivät helponnäköisesti Dzhami “Jame” Alin miehistön yli lukemin 16–5.

Toinen kartta Overpass oli Outsidersille selkeästi mukavampi, ja se näkyi myös tulostaululla. Kartta olisi voinut ratketa toisinkin, jos sekaiset keskivaiheen kierrokset olisivat useammin kääntyneet ninjojen eduksi, mutta tällä kertaa Outsiders voitti 16–12.

Overpassissa yksi näistä sekaisista hetkistä oli sellainen, jonka päätteeksi Aleksib otti neljä kaatoa, joista kolme 1v3-tilanteessa, joka ratkesi hämmästyttävän nopeasti. Näet magean, kummallisen hetken altaolevalta videolta ajasta 20:20.

Viimeisessä kartassa Infernossa NiP vei vielä niukasti ensimmäisen puoliajan 8–7. Ero ei kuitenkaan ollut riittävä, kun Outsiders pelasi vahvan T-puolen ja viimeisteli kartan 16–9 ja koko sarjan 2–1.

Outsiders jatkaa täten juuri ja juuri miljoonaturnauksessa, joka on ollut majoreiden hallitsevalle mestarille yllättävän vaikea. Tiimillä alkaa olla kiire todistaa, että heti mestaruuden jälkeen tehty pelaajamuutos, joka toi Aleksandr “KaiR0N” Anashkinin kokoonpano, oli kannattava.

Ninjas in Pyjamasille Katowice päättyi kohtalaisesti. Aleksib:n miehistö oli ehtinyt harjoitella vain päiviä uuden jäsenen, Kristian “k0nfig” Wienecken, kanssa ennen Play-In-vaihetta, josta he etenivät jatkoon pääturnaukseen. Loppusijoitukseksi tuli 13.-16.

Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa. K0nfigilta nähdään tulevaisuudessa todennäköisesti suorituksia, jotka ovat lähempänä hänen omaa tasoaan ja toinen uusi tulokas, Daniil “headtr1ck” Valitov, näytti jo monia lupaavia otteita. Muun muassa ottelu Outsidersia vastaan päättyi kovalla 1.38 ratingilla.

Kuva: NIP