SEURAA MEITÄ:
×

BLAST Premier Spring Finals 2022

ETUSIVU / BLAST Premier Spring Finals 2022
Suuri pettymys! – Aleksib ja G2 kaatuivat yllättäjille CS:GO-huipputurnauksessa
  • Toimitus

Suuri pettymys! – Aleksib ja G2 kaatuivat yllättäjille CS:GO-huipputurnauksessa

julkaistu: 19.06.2022 07:00

Turnausjärjestäjä BLASTin kevätkausi huipentuu tänä viikonloppuna 425 000 dollarin arvoisessa Blast Premier Spring Finals -turnauksessa. Rahapalkinnon ja Blast-pisteiden lisäksi turnauksen voittaja palkitaan paikalla joulukuun World Final -miljoonaturnauksessa.

Myöhään viime yönä turnauksen finalistit ratkottiin välierissä, jossa kohtasivat Natus Vincere ja OG, sekä Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama G2 ja Vitality.

Ensimmäisestä välierästä voitokkaana selvisi Natus Vincere kolmen kartan jälkeen. Yhtä pitkän tien kulkivat G2 ja Vitality, ottaessaan toisistaan mittaa Dust 2:ssa, Infernossa ja Nukessa.

Ensimmäinen kartta Dust 2 alkoi G2:n kannalta lupaavasti, kun poliisipuolen vahva pelaaminen palkittiin 9-6 johtolukemilla. Puolten vaihtuessa oli joukkue kuitenkin vahvasti alakynnessä, kun hyökkäykset Vitalityn suojaamille pommipaikoille epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen. Vitality tuli tasoihin ja meni ohi, voittaen lopulta 16–13.

Kartassa nähtiin komea clutch-voitto Aleksib:ltä, jonka voit nähdä alta.

Toinen kartta Inferno oli selkeämpi tapaus. G2 ei tällä kertaa menettänyt johtoasemaansa, joka tuli nyt rosvopuolella. Puoliajalle mentiin 11–4 tilanteessa, ja ei aikaakaan, kun kartta saatiin viimeisteltyä Aleksib:n miehistön nimiin lukemin 16–8. Ensimmäisessä kartassa alisuorittanut Audric “JACKZ” Jug iski karttaan huikean 1.50 ratingin.

Kolmas kartta Nuke meni ensimmäisellä puoliajalla lähes täydellisesti G2:n eduksi, joukkueen saadessa lähtökohtaisesti heikommalla rosvopuolella 8–7 johtoaseman. Vitality ei kuitenkaan luovuttanut, ja omalla häikäisevällä T-puolellaan kiisi ohitse ja lopulta 16–13 voittoon.

Täten G2 joutuu tyytymään jaetulle 3.–4. sijalle turnauksessa, johon lähti yhtenä ennakkosuosikeista. Finaalissa toisensa kohtaavat Vitality ja Natus Vincere.

Näet Blast Premier Spring Final 2022 -turnauksen finaalin suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta tänään sunnuntaina 19:30. Tervetuloa mukaan!

Kuva: Pelaajatcom