SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Superjymy kokee muutoksia CS-tiimiinsä
  • Atte
    Leppänen

Superjymy kokee muutoksia CS-tiimiinsä

julkaistu: 01.11.2018 14:12

Pesäpallosta ja myöhemmin myös eurheilusta tunnettu Superjymy on tehnyt muutoksia Counter Strike -tiimiinsä. Superjymy tiedotti asiasta virallisella sivullaan. Uutisen mukaan Superjymy on purkanut  Verneri ”BONA” Junkalan ja Samuli ”Twixie” Herralan sopimukset ja korvannut heidät Mikko ”xartE” Välimaalla ja Jesse ”KHRN” Grandellilla, jotka saivat kirjoittaa joukkueeseen loppuvuoden mittaiset tryout-sopimukset. Joukkueen manageri Niklas Pehkonen kommentoi tuoreita henkilöstövaihdoksia:

Olen todella kiitollinen, että sain työskennellä BONA:n kanssa reilun vuoden! Nuori mies kehittyi todella paljon vuoden aikana niin pelaajana kuin ihmisenä, ja oli yksi eniten töitä tehnyt pelaaja, johon olen törmännyt. Arvostus pelaajaa kohtaan on todella suuri ja olikin vaikea päätös luopua Verneristä. Toivon todella, että BONA pystyy löytämään seuraavan stepin urallaan ja pääsisi nousemaan sille tasolle minkä ansaitsee.

Olen todella onnellinen, että pystyttiin saamaan kokoonpanoon kaksi todella arvostettua suomalaista pelaajaa. Uskon, että olemme oppineet virheistä ja tämä on loistava yhtälö kokemusta ja nuoruutta.

Verneri “BONA” Junkalakin kommentoi pitkää uraansa Superjymyn parissa:

Jymyssä oli kiva pelata, sillä organisaatio antoi hyvän tuen ja mahdollisuuden kehittyä uralla seuraavalle tasolle. Harmittavaa, että tiet eroavat, mutta toivon joukkueelle ja organisaatiolle kaikkea parasta.

Joukkueen uusi tulokas, 26-vuotias Mikko ”xartE” Välimaa vaikuttaa toiveikkaalta joukkueen tulevaisuuden suhteen:

Hienoa päästä SuperJymyn kanssa rakentamaan suomalaista CS-sceneä. Jymyssä oli valmiiksi jo todella kovia lupauksia ja uskon, että pystymme kokemuksellamme ja omalla osaamisellamme nostamaan SuperJymyn maailmanlistalla eteenpäin.

Tuoreen joukkueen ensimmäinen tulikoe onkin jo viikonloppuna Helsingissä, GameXpoilla jossa järjestetään 20 tuhannen euron CS:GO-turnaus.

 

Kuva: Superjymy