SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suosittu CS-podcast sai bannit – “Haluamme tehdä YouTubesta turvallisen kaikille”
  • Toimitus

Suosittu CS-podcast sai bannit – “Haluamme tehdä YouTubesta turvallisen kaikille”

julkaistu: 02.02.2023 14:44

Suositun Counter-Strike-podcastin “Talking Counter” kanava on poistettu YouTubesta. Ajankohtaisia CS:GO-turnauksia, -pelaajia ja -aiheita käsittelevän puheohjelman isäntä, analyytikko Chad “SPUNJ” Burchill ilmoitti asiasta Twitter-tilillään saatesanoilla “mitä vittua”.

Burchillin mukaan YouTube ei antanut tarkkaa syytä poistamiselle, vaikkakin hän epäilee, että bannit liittyvät välillä karkeaan kielenkäyttöön. YouTuben lähettämän sähköpostin mukaan kanava on poistettu, sillä yhtiö haluaa tehdä alustasta “turvallisen paikan kaikille” ja videot ovat rikkoneet nimeämättömiä sääntöjä.

Twiitti sai nopeasti huomiota CS-yhteisössä. HLTV:n Milan “Striker” Svejda ja Zvonimir “Professeur” Burazin, joilla on SPUNJ:n kanssa podcast nimeltä Confirmed, naureskelivat tilanteelle hyväntahtoisesti. Redditissä ihmiset ihmettelivät, miten kanavia voidaan poistaa ilman varoitusta. Kritiikkiä saivat myös YouTuben säännöt sopivalle sisällölle.

YouTube vastasi Burchillin twiittiin pahoittelevansa tilannetta ja pyysi lähettämään kanavan URL-osoitteen. Voi siis olla, että kanava saadaan pian taas pyörimään.

Burchillin lisäksi Podcastia isännöivät tutut CS-vaikuttajat Janko “YNk” Paunovic ja Jason “Moses” O’Toole.

Kuva: Spunj twitter