SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalaispelaaja kävi voittamassa Sveitsin Counter-Strike 2 -mestaruuden
  • Perttu
    Leinonen

Suomalaispelaaja kävi voittamassa Sveitsin Counter-Strike 2 -mestaruuden

julkaistu: 23.01.2024 06:00

Suomalainen Counter-Strike 2-pelaaja Pekko “p3kko” Korkalainen voitti sunnuntaina Sveitsin Counter-Strike 2-mestaruuden. Korkalainen edusti Swiss Championship 2024 -turnauksessa mYinsanity-joukkuetta. Turnaus ei lukeudu huipputurnausten joukkoon, mutta mestaruus se on aina mestaruus!

Kyseinen turnaus pelattiin kahdeksan joukkueen onlineturnauksena. Korkalainen ja mYinsanity etenivät turnauksen finaaliin kaatamalla Sans Vergognen ja PolyZH:n. Finaalissa se kaatoi puolestaan FishingTheBait:n 2-1 lukemin. Turnausvoitolla joukkue ansaitsi 1439 dollaria.

23-vuotias Korkalainen edusti Enhancedia vielä viime vuoden lokakuuhun asti. Suomalaisorganisaatio päätti kuitenkin tuolloin vapauttaa kaikki pelaajansa, kun se lopetti kilpatoimintansa CS2:n osalta. Siitä, oliko esiintyminen mYinsanity-joukkueen kanssa kertaluontoinen keikka vai pidempi romanssi ei ole tietoa.

Suomalaispelaajista Topi “LYNXi” Kauppi edusti mYinsanitya viime vuoden heinäkuusta lokakuuhun asti ennen kuin siirtyi suomalaisorganisaatio RoundsGG:n palvelukseen.

MYinsanitylta ei löydy tällä hetkellä HLTV:n rankingia.

Lähde: HLTV