SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalaisorganisaatio vapautti kaikki pelaajansa – Ei jatka kilpailutoimintaa Counter-Striken parissa
  • Perttu
    Leinonen

Suomalaisorganisaatio vapautti kaikki pelaajansa – Ei jatka kilpailutoimintaa Counter-Striken parissa

julkaistu: 16.10.2023 17:10

Suomalaisorganisaatio Enhanced ilmoitti perjantaina 13. päivä lokakuuta vapauttaneensa kaikki CS-joukkueensa pelaajat. Enhanced tiedotti asiasta X:ssä eli entisessä Twitterissä. CS-joukkueen pelaajasopimuksia ei jatketa ja kaikki pelaajat ovat vapaita etsimään itselleen uutta seuraa, kuului palveluun jaettu viesti.

Enhancedin riveistä vapaille markkinoille pullahti samassa rytäkässä useita lupaavia suomalaisia CS-pelaajia. Varsinkin vasta 16-vuotiaalle Aleksi “millert” Lehtopuulle on povattu valoisaa tulevaisuutta pelin parissa. Millert tunnetaan taitavana AWP-pelaajana, jolle uuden seuran löytämisen ei pitäisi tuottaa vaikeuksia.

Kaksi muutakin 16-vuotiasta, Luka “puuha” Eklund ja Teemu “teme” Korva, omaavat potentiaalia kasvaa tulevaisuuden pelaajaksi. Myöskään 22-vuotiasta Pekko “p3kko” Korkalaista ja 20-vuotiasta Ville “Villeboe” Saarelaa ei ole vielä iällä pilattu.

Koko viisikko löytänee kyllä itselleen uudet seurat. On myös toki mahdollista, että hienosti esiintynyt kokoonpano jatkaa yhdessä etsien itselleen uutta organisaatiota.

Enhanced löytyy tällä hetkellä HLTV-ranking sijalta 224. Parhaimmillaan ranking on ollut 181. viime vuoden marraskuussa.

Kuva: Pelaajatcom