SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalaiset dominoivat CS-Majoreilla – ENCE ja ottoNd peittosivat kaksi kovaa nimeä
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Suomalaiset dominoivat CS-Majoreilla – ENCE ja ottoNd peittosivat kaksi kovaa nimeä

julkaistu: 30.08.2019 09:00

Counter-Strike: Global Offensive -pelin Major-turnaus lähestyy pian sen puoltaväliä. Eilen pelattiin turnauksen legenda-vaiheen toiset ottelut ja suomalainen ENCE sekä Otto “ottoNd” Sihvon edustama CR4ZY voittivat kumpikin omat ottelunsa.

Berlin Major -turnaus alkoi 23. elokuuta ja pelit kestävät aina 9. syykuuta pelattavaan finaaliin asti. Tällä hetkellä turnauksessa pelataan sen legenda-vaihetta, josta kahdeksan parasta joukkuetta etenevät turnauksen pudotuspeleihin.

Major-turnaus on CS:GO-pelin arvostetuin turnausmuoto. Berliinissä palkintopotissa on jaossa miljoona dollaria, josta voittajajoukkue kuittaa itselleen puolet.

Turnauksen suomalaisedustuksesta vastaavat ENCE sekä CR4ZY, jota tähdittää suomalainen Otto Sihvo. Kumpikin kaatoi eilen vastustajansa omissa bo1-otteluissaan. ENCE päihitti brasilialaisen MIBRin 16-8  ja CR4ZY puolestaan ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin 16-10.

Alla CR4ZY-joukkueessa pelaavan liettualaisen Rokas “EspiranTo” Milasauskasin taidonnäyte Desert Eagle -pistoolin hallinnasta (jos video ei näy, voit katsoa sen täältä).

ENCE on pelannut turnauksessa kaksi ottelua ja voittanut niistä molemmat. Keskiviikkona edestä kaatui kazakstanilainen AVANGAR ja nyt joukkue on enää vain yhden voiton päässä Major-turnauksen pudotuspeleistä. Otto tarvitsee joukkueelleen vielä kaksi voittoa varmistaakseen oman paikkansa pudotuspeleistä.

Turnauksen ottelut jatkuvat tänään kello 14:00 alkaen. Pelaajatcom lähettää kaikki ottelut suorana sen Twitch-kanavalta.

Tule kannustamaan suomalaiset turnausmenestykseen suuren suosion keränneen Pelaajatcomin “rallienglanti”-lähetyksen siivittämänä. Pelaajatcomin Twitch-kanava saavutti eilen jopa yli 10 000 yhtäaikaista katsojaa.

Lähde: Liquipedia Kuva: HLTV