SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Suomalaisedusteiset GODSENT ja OG jatkavat huomenna DreamHackin pudotuspeleissä
  • Niko
    Nikkilä

Suomalaisedusteiset GODSENT ja OG jatkavat huomenna DreamHackin pudotuspeleissä

julkaistu: 18.10.2020 19:00

DreamHackin CS:GO-syysturnaus on edennyt pudotuspelivaiheeseensa. Alkuperäisestä 16 joukkueesta on jäljellä enää 12, jotka kilpailevat turnauksen mestaruudesta ja sen 115 000 dollarin palkintopotista.

Suomea turnauksessa edustavat Jesse “ZehN” Linjalan joukkue GODSENT ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG. GODSENT päätti turnauksen lohkovaiheen C-lohkon toisena ja pelaa täten pudotuspelien ylemmässä kaaviossa, kun taas OG jäi A-lohkon kolmanneksi ja jatkaa pudotuspelien alempaan kaavioon. Myös supisuomalainen ENCE oli mukana turnauksen lohkovaiheessa, mutta se jäi D-lohkon neljänneksi ja putosi pois turnauksesta.

GODSENT tulee kohtaamaan pudotuspelien avausottelussaan maailman parhaana pidetyn joukkueen, tanskalaisen Astraliksen. GODSENT on itse rankattu maailmanlistan sijalle 21., joten näiden voitto olisi varsinainen jymy-yllätys.

Astraliksen ja GODSENTin välinen ottelu alkaa huomenna klo 14:00. OG puolestaan aloittaa pudotuspelitaistonsa keskiviikkona 21.10. pelattavalla ottelullaan vielä tuntematonta haastajaa vastaan. Ottelut ovat katsottavina suorana DreamHackin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: DreamHack/JoaoFerreira