SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
sLowilla hyvä fiilis HAVU:n pärjätessä
  • Perttu
    Leinonen

Suomalainen CS2-joukkue RoundsGG vahvisti joukkuettaan kahdella tutulla huippunimellä – Edessä läpimurron vuosi?

julkaistu: 02.04.2024 21:15

Suomalainen ja vielä tarkemmin sanottuna tamperelainen e-urheiluorganisaatio RoundsGG tiedotti tänään tehneensä kaksi kovaa kaappausta osaksi CS2-joukkuettaan, kun Olli “sLowi” Pitkänen ja Pekko “p3kko” Korkalainen pukevat päälleen RoundsGG-paidat.

Muutamassa vuodessa suomiskenen ykkösjoukkueiden kantaan iskenyt RoundsGG tähyää tänä vuonna todenteolla haastamaan kotimaan isoja nimiä HAVU:a ja JANO:a.

Tästä osoituksena ovat joukkueen kaksi tuoreinta hankintaa.  Kokenut 28-vuotias Pitkänen muistetaan parhaiten juurikin HAVU:n ja JANO:n paidoista, joista ensimmäiseksi mainittua Pitkänen edusti tämän vuoden helmikuuhun saakka. Viimeisin, noin vuoden kestänyt visiitti ei ole suinkaan Pitkäsen ainoa pätkä pitkään Suomen CS-kenttää hallinneessa HAVU:ssa.

Pelaajatcomin CS-lähetyksissäkin useaan otteeseen asiantuntijan äänessä kuultu Pitkänen edusti HAVU:a ensimmäisen kerran vuosina 2018-2022, jolloin suomalaisjoukkue eli menestyksekkäintä aikaansa. Pitkänen ylsi HAVU:n kanssa mm. miljoonan dollarin palkintopotilla varustetussa Flahspoint -turnauksessa komeasti kolmanneksi. Tämän lisäksi joukkue voitti muutamia pienempiä turnauksia, kuten Snow Sweet Snow #2:n.

Pitkänen kommentoi omaa siirtoaan uuteen joukkueeseensa RoundsGG:n tiedotteessa.

“Koen, että liittyminen RoundsGG:n kokoonpanoon on urani ja kehitykseni kannalta paras päätös. Rounds tarjoaa tukea ammatilliseen kehittymiseen niin pelissä kuin pelin ulkopuolellakin.”

23-vuotias Korkalainen on myös kova hankinta RoundsGG:ltä. Enhancedissa itsensä tunnettavaksi tehneeltä Korkalaiselta löytyy myös palkintokaapistaan mm. mYinsanity-joukkueen kanssa voitettu Sveitsin mestaruus.

“Odotan innolla tulevaa. Haluan myös osallistua organisaation muihin projekteihin, kuten yhteistyöhön oppilaitosten kanssa”, kertoo Korkalainen lehdistötiedotteessa.

RoundsGG:n toimitusjohtaja Jussi Kallioniemi on myös luonnollisesti tyytyväinen uusiin pelaajiin, jotka auttavat organisaatiota sen tavoitteiden jahtaamisessa. RoundsGG pyrkii kuluvan vuoden aikana vakiinnuttamaan paikkaansa myös kansainvälisistä turnauksista Suomi-kentän kärkeen nousemisen ohella.

“”sLowin ja p3kon kokemus ja taidot ovat keskeisiä tavoitellessamme huippua. Halu tehdä töitä myös omien palvelutuotteiden kehittämisessä on yritykselle tärkeää”, Kallioniemi kertoo.

Ensimmäisen kerran RoundsGG:n uusittu CS2-joukkue nähdään tositoimissa Elisa Pro Open -turnauksessa huhtikuun puolessa välissä.

RoundsGG kokoonpano:

Panu “p12” Schutschkoff
Kosti “Kollo” Kallioniemi
Timo “m0n0xx” Irmasto
Olli “sLowi” Pitkänen
Pekko “p3kko” Korkalainen
Toni “FrisKy” Nikka (valmentaja)

Lähde: RoundsGG Kuva: HAVU