SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Striimaajatähti palasi Twitchiin – Tienasi valtavan potin heti ensimmäisessä lähetyksessä
  • Sauli
    Rautiainen

Striimaajatähti palasi Twitchiin – Tienasi valtavan potin heti ensimmäisessä lähetyksessä

julkaistu: 16.08.2020 14:30

Maailmankuulu striimaaja Michael “shroud” Grzesiek on tehnyt paluun Twitch suoratoistopalveluun. Vuoden Mixerin leivissä työskennellyt tähti paukutti kunnioittavat luvut heti ensimmäisessä lähetyksessään.

Twitchistä mixeriin ja takaisin Twitchiin

Shroudin viimeisin striimi Twitch-palvelussa oli lokakuun 24 päivä 2019. Siitä eteenpäin amerikkalainen on live-lähettänyt Microsoftin Mixer palvelussa miljoonien arvoisella sopimuksella. Hän ei ollut ainoa, myös toinen tunnettu striimaja Richard “Ninja” Blevins siirtyi samalle sivustolle. Mixerin sulkeuduttua kuukausi sitten kannattavuuteen liittyvien ongelmien vuoksi, heräsi kysymys minne Shroudin kaltaiset ison profiilin striimaajat menisivät. Vastaus on saatu: Ninja aloitti live-lähetykset YouTubessa ja nyt Shroud on palannut Twitchiin.

Ensimmäinen lähetys keräsi niin paljon huomiota, että se sai Shroudin twiittaamaan ylpeänä aiheesta. 7,5 tunnin lähetys keräsi kolme miljoonaa uniikkia katsojaa, suurimman samanaikaisen katsojamäärän ollen peräti 516 289. Hurjat luvut eivät aivan yllä ennätykseen, joka on Ninjan hallussa. Hän on saanut parhaimmillaan ruudun ääreen 600 000 samanaikaista katsojaa.

Kuinka paljon Shroud tienasi lähetyksellään?

Jos katsotaan pelkästään maksullisten Twitch-tilausten määrää, Shroud tienasi niiden kautta 57,834 dollaria. Luvusta puuttuvat lähetyksen aikaiset lahjoitukset, sekä mainostulot. Twitchiin palaaminen on siis alkanut suotuisasti Shroudin kannalta, jonka katsojamäärät Mixerissä olivat tasaisessa laskussa.

Shroud tunnetaan myös ajastaan CS:GO joukkue Cloud9:stä, jossa hän pelasi neljä vuotta.

Kuva: Shroud Lähde: AFKgaming

Luetuimmat nyt