SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Striimaajat kohtaavat viikonlopun CS:GO-turnauksessa – Kuka vie voiton?
  • Niko
    Nikkilä

Striimaajat kohtaavat viikonlopun CS:GO-turnauksessa – Kuka vie voiton?

julkaistu: 01.10.2020 14:17

Pelaajatcom järjestää tänä viikonloppuna, 3.-4.10., yhteistyössä Motonetin kanssa Pelaajatcom Invitational CS:GO-turnauksen. Turnaus kerää yhteen kahdeksan suomalaista striimaajaa, jotka taistelevat joukkueineen maineen ja kunnian lisäksi 2500 euron palkintopotista. Ottelut lähetetään suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta sekä striimaajien omilta kanavoilta.

Turnausjoukkueet koostuvat striimaajien lisäksi näiden katsojista, johin saa kuulua vain yksi 10. tason FACEIT-pelaaja. Tarkemmat tiedot turnauksesta löydät erilliseltä turnaussivultamme.

Turnauksen striimaajatähdet ovat seuraavat:

Miika “MonniRS” Sihvonen

PelaajatComin striimitiimiin kuuluva 29-vuotias Sihvonen opiskelee striimauksen ohella rakennusinsinööriksi. Hänen lähetysaikatauluunsa kuuluu paljon IRL-striimausta, esimerkiksi geokätkeilyä ja matkailua.

 

Emmi “emmi_hakkaa_pleikkaa” Tuimala

Tamperelainen Tuimala kuuluu niin ikään Pelaajatcomin striimitiimiin. Hän striimaa juttelutuokioiden lisäksi monipuolisesti erilaisia pelejä, aina tarinavetoisesta Last Of Us 2:sta vanhan ajan unohtuneisiin helmiin.

 

Tero “Teroxzz” Tormonen

24-vuotias Tormonen on turnauksen viimeinen Pelaajatcom-striimiedustaja. Hänen lähetyksissään voi nauttia esimerkiksi luonnontäytteisistä mökkireissuista, GTA V:sta sekä Escape From Tarkov -pelaamisesta.

 

Tomi “Kung” Arola

Conquer Gamingiin kuuluva Arolan monipuoliseen striimitarjontaan kuuluu pelaamisen lisäksi myös esimerkiksi treenaamista sekä sim racingia.

 

Mike “Nurmion” Lanki

HAVUn riveissä pelaavan Lanki on 26-vuotias striimaaja Haminasta. Tämä pelaa usein katsojien kanssa, ja tarjontaan on kuulunut sellaisia pelejä kuten Red Dead Redemption 2 Online, Among Us, Fall Guys ja The Last of Us 2.

 

Joonas “Larvinen12” Järvinen

Suomen suurimmaksi urheilufaniksi itseään tituleeraava Järvinen on monipuolinen somepersoona, joka toimii aktiivisesti myös Facebookin ja YouTuben puolella. Järvisen striimilähetyksissä näkee esimerkiksi kokkailua, rentoa IRL-striimausta, laajaa pelitarjontaa ja magneettikalastelua.

 

Eetu “Eeddspeaks” Pesonen

Suomen tunnetuimpiin sisällöntuottajiin kuuluva Pesonen on Twitchin lisäksi tuttu jo seitsemän vuoden pituisesta YouTube-urastaan, sekä eeddspeaks ja eeddplays-kanaviltaan. Twitchissä Pesonen pelaa pelejä laidasta laitaan, ja myös CS:GO on varsin tuttu.

 

Kiri “kirdez” Kylmälä

Kylmälällä on runsaasti aiempaa kokemusta CS:GOn parista, joten viikonlopun turnaus tulee taatusti olevan mielenkiintoinen. Tämän lisäksi Kylmälä striimaa treenailua, IRL-lähetyksiä ja muuta pelailua.

Tulevan turnauksen aikataulu on seuraavanlainen:

Lauantaina 3. lokakuuta

klo 15:00 | Yläkaavio 1. kierros
klo 16:30 | Yläkaavio 2. kierros, Alakaavio 1. kierros
klo 18:00 | Yläkaavio 3. kierros
klo 19:30 | Alakaavio 2. kierros

Sunnuntai 4. lokakuuta

klo 15:00 | Alakaavio 3. kierros
klo 18:00 | Alakaavion finaali
klo 21:00 | Finaali

Invitational-turnauksen kaavio pelataan double elimination -formaatilla.

 

Viikonlopun  turnausottelut lähetetään suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Tuolloin äänessä kuullaan muun muassa hermeettistä Arttu “Olvari” Hämäläistä. Parhaiten pysyt kärryillä turnauksessa seuraamalla meitä myös Twitterissä ja Instagramissa.

Luetuimmat nyt