SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Stewie2K:lta posketon väite: “En tiennyt yhtään kuka m0NESY on”
  • Perttu
    Leinonen

Stewie2K:lta posketon väite: “En tiennyt yhtään kuka m0NESY on”

julkaistu: 25.06.2024 16:15

Yhdysvaltalainen Counter-Strike -pelaaja Jake “Stewie2K” Yip teki lyhyen paluun pelin kirkkaimmalle huipulle IEM Dallasin aikana touko-kesäkuun taitteessa, kun 26-vuotias pelaaja pelasi G2:n riveissä huipputurnauksessa.

Rasmus “HooXi” Nielsenin poissaoloa paikkaamaan tulleen Yipin stand-in-visiitti huipentui tuhkimotarinan tavoin G2:n voitettua lopulta koko turnauksen.

Aikaisemmin tänä keväänä paluuaikeistaan CS:n pariin tiedottanut Stewie2K vieraili hiljattain Alex “Mauisnake” Ellenbergin Twitch-lähetyksessä vastaamassa katsojien kysymyksiin. Tunnin mittaisen visiitin aikana Stewie2K paljasti useita mielenkiintoisia seikkoja menneestä turnauksesta G2:n kanssa.

G2:n AWP-pelaaja Ilya “m0NESY” Osipov teki lähtemättömän vaikutuksen Yipiin.

“En ole koskaan nähnyt vastaavaa pelaajaa, en ole koskaan sanonut ‘hän on paras AWP-pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt’, mutta nyt hän sai minut ensimmäistä kertaa sanomaan nuo sanat”, Stewie2K kertoi.

“Olin kuullut m0NESY:n nimen, mutta en tiennyt hänestä mitään muuta. Tiesin, että hän on pelannut Natus Vinceren akatemiajoukkueessa, mutta siinä kaikki. Kun palasin, en tiennyt myöskään kuka Danil “donk” Kryshkovets on. Itseasiassa luulin, että hän on joku uusi striimaaja skenessä”, Stewie2K värjäili.

Jenkkipelaaja kertoi myös törmänneensä turnauksen aikana Natus Vinceressa pelaavaan Ihor “w0nderful” Zhdanoviin hissien luona, mutta tietämättä yhtään kenen kanssa hän oli jutellut.

Kokonaan vuoden 2023 CS-kentiltä sivussa ollut Yip tunnetaan show-miehenä, joten miehen tarinoissa saattaa olla mukana ripaus värikynää.

Omasta tulevaisuudestaan Stewie2K paljasti myös hitusen.

“Olen aina avoin tarjouksille, mitä ikinä sitten tuleekaan vastaan. Se riippuu oikeastaan hyvin paljon minusta itsestäni. Annan nykyään huomattavasti enemmän arvoa itselleni ja omalle ajalleni”, Yip linjaa.

“Keskustelen ehdottomasti enemmän taas ihmisten kanssa kuin ennen IEM Dallasin turnausta. Uskon, että mahdollisuuksia on tulossa, ei välttämättä täysin sellaisia mahdollisuuksia joita olen etsimässä, mutta silti riittävän hyviä. On hyvin  mahdollista, että näette minut jälleen kilpailullisissa peleissä hyvinkin pian”, Stewie2k paljasti.

Kuva: Stephanie Lindgren, ESL Lähde: HLTV