SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Stewie2K liittyy Evil Geniusesiin – Palaavatko Major-voittajat yhteen?
  • Onni
    Koponen

Stewie2K liittyy Evil Geniusesiin – Palaavatko Major-voittajat yhteen?

julkaistu: 19.01.2022 12:00

Pohjoisamerikkalaisorganisaatio Evil Geniuses julkisti eilen ensimmäisen kolmesta uudesta pelaajahankinnastaan. Jake “Stewie2K” Yip siirtyy joukkueeseen Team Liquidista, odotetusti. Huhujen ja Evil Geniusesin toimitusjohtajan twiittien mukaan kaksi joukkueen viimeistä pelaajahankintaa tulevat olemaan Will “RUSH” Wierzba ja Timothy “autimatic” Ta.

Ta pelasi Yipin kanssa Cloud9:ssä jo vuonna 2016, ja Wvierzba liittyi joukkoon vuotta myöhemmin. Kyseisen kolmikon, Tyler “Skadoodle” Lathamin ja Tarik “tarik” Celikin muodostama kokoonpano on ainoa pohjoisamerikkalainen joukkue, joka on pystynyt voittamaan Major-turnauksen. Kirsikkana kakun päällä kyseinen turnaus oli ELEAGUE Major: Boston 2018.

Joukkueen valmentajaksi siirtyi vastikään PGL Major Stockholm 2021:n toiselle sijalle yltänyt Damien “maLeK” Marcel, ja joukkueen kaksi muuta pelaajaa ovat Vincent “Brehze” Cayonte ja Tsvetelin “CeRq” Dimitrov. Yip ottaa hoitaakseen pelinsisäisen johtajan roolin.

EG on kärsinyt suurista vastoinkäymisistä monta kuukautta, ja organisaatio toivoo muutoksilla kääntävänsä suunnan ylöspäin.

Lähde: EG, HLTV

Kuvalähde: Team Liquid/Stewie2K

Tuoreimmat uutiset: