SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Somekanavissa esitetään boikottia CS2:lle – Yhteisö menettänyt totaalisesti hermonsa huijarien kanssa
  • Perttu
    Leinonen

Somekanavissa esitetään boikottia CS2:lle – Yhteisö menettänyt totaalisesti hermonsa huijarien kanssa

julkaistu: 16.04.2024 18:00

Counter-Strike 2:n huijariongelma ei ota taantuakseen. Pelikehittäjä Valvelta odotetaan kokoajan toimia pelissä rellestävien huijarien kuriin saamiseksi, mutta toistaiseksi odotus on ollut turhaa.

CS2:n oma sisäinen matchmaking on tällä hetkellä todella pahasti rikki. Se on ollut huijarien leikkikenttä aina CS2:n julkaisusta saakka, eli yli puoli vuotta. Valve ei ole onnistunut tuomaan peliin toimivaa anticheat-ohjelmaa ja tämä on saanut yhteisön raivoihinsa.

Redditissa CS-yhteisö on alkanut pohtia toimia, kuinka pelinkehittäjä saataisiin toimimaan nopeammin ja korjaamaan pahasti hajalla olevan anticheat-ohjelmansa.

Suosiota on kerännyt Redditissa kiertävä kylmä ehdotus siitä, että peliä tulisi boikotoida siihen saakka kunnes Valve on saanut ongelman korjattua. Yhteisö toivoo, että tämä saisi pelinkehittäjä jätin liikkeisiin vauhtia.

Guys, boycott CS2 matchmaking!
byu/Acrobatic_Tomorrow_8 incs2

Idea on saanut tuulta alleen sosiaalisessa mediassa, mutta tosiasiassa maailmanlaajuiseen peliin boikotin järjestäminen on vain toiveajattelua.

Monet pelaajista ovat kuitenkin hylänneet CS2:n oman matchmakingin sekä kilpailullisen Premier-tilan ja siirtyneet pelaamaan kolmansien osapuolien tarjoamille servuille.

Esimerkiksi FACEIT on kasvattanut jo ennestään isoa suosiotaan, sillä siltä löytyy toimiva anticheat-ohjelma, jolla huijarit saadaan pidettyä kurissa.

Valven olisi korkea aika tajuta tilanteen vakavuus. CS2:n tarvitsee ja ansaitsee pelinsisäisen ranking-pelimuodon, jota huijarit eivät ole pilaamassa.

Kuva: Valve Lähde: Reddit