SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Slaava “Twista” Räsänen palasi serverille pelaajana ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen
  • Toimitus

Slaava “Twista” Räsänen palasi serverille pelaajana ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen

julkaistu: 23.05.2023 19:02

Entinen Counter-Strike-pelaaja ja nykyinen valmentaja Slaava “Twista” Räsänen palasi tänään serverille pelaajaroolissa ensimmäistä kertaa kunnolla yli viiteen vuoteen, kun suomalaisjoukkue JANO kohtasi bulgarialaisjoukkue 500:n Elisa Invitational Spring 2023 -turnauksessa.

Twistan vaihdos valmentajan paikalta serverin pelaavaan viisikkoon johtuu viime viikolla uutisoidusta muutoksesta suomalaisorganisaatio HAVUn kokoonpanossa. Jani “Aerial” Jussila jäi tauolle kilpapelaamisesta ja tilalle saapui JANOn pelaaja, HAVUssa vielä vuosi sitten IGL-roolissa toiminut Olli “sLowi” Pitkänen. Ymmärrettävästi JANO ei muutamassa päivässä ole vielä sopinut uudesta viidennestä pelaajasta, joten Twista on paikkaajahommissa.

“Paras kolmesta” -ottelu meni JANOn osalta todella hyvin – viimeistä karttaa lukuunottamatta. Yli 60 sijaa JANOa HLTV-sivuston rankingissa edellä oleva 500 oli todella lähellä kaatumista, kun JANO vei ensimmäisen kartan Miragen nimiinsä 16–11 ja toisen kartan Infernon jatkoajalle asti. 500 onnistui jatkoajalla nousemaan juuri ja juuri voittoon, jatkaen JANOn jo mystisiä tasoja ottavaa kirousta Inferno-kartan osalta.

Viimeinen kartta Ancient ei JANOn osalta lähtenyt käyntiin samalla tavalla kuin kaksi edellistä, ja 500 nousi 16–7 karttavoittoon ja vei sarjan täten lukemin 2–1.

JANOn turnaus Elisa Invitationalissa ei pääty tähän, edessä on vielä 1–2 tuloksilla pelaavien eliminaatio-ottelu, jonka voittamalla tiimi pääsee pelamaan pudotuspelipaikasta.

Twista jatkanee pelaavassa viisikossa, kunnes JANO varmistaa uuden pelaajansa. JANO on nyt:

  • Joel “Jelo” Lentonen
  • Joona “Sm1llee” Holmström
  • Lasse “ZOREE” Uronen
  • Aleksi “allu” Jalli
  • Slaava “Twista” Räsänen (Valmentaja)

Kuva: JANO