SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
SJ Gamingin nousukiito katkaistiin DreamHack Winterissä – Vielä yksi mahdollisuus pudotuspeleihin
  • Niko
    Nikkilä

SJ Gamingin nousukiito katkaistiin DreamHack Winterissä – Vielä yksi mahdollisuus pudotuspeleihin

julkaistu: 29.11.2019 21:26

DreamHack Winter -verkkopelitapahtuma on parhaillaan käynnissä Ruotsin Jönköpingissä. Muiden rientojen lisäksi tapahtumaan kuuluu DreamHack Open Winter -CS:GO-turnaus, jonka pääpalkintona on yhteensä 50 000 dollaria (palkintopotti 100 000 dollaria).

Suomesta turnauksessa on mukana SJ Gaming, joka ansaitsi paikkansa Elisa Viihde CS:GO-liigan mestaruutensa kautta. Näiden lisäksi turnauksessa pelaavat Otto “OttoNd” Sihvo edustama CR4ZY ja Jesse “zehN” Linjalan joukkue GODSENT. Päivän avausottelussaan SJ Gaming nappasi 16-13 voiton Heroicista, kun taas CR4ZY hävisi GODSENTille 16-7.

SJ Gaming ja GODSENT kohtasivat toisensa illan voittajien ottelussa, joka päättyi juuri. Suomalaiset onnistuivat kirimään itselleen vahvan 6-2 johtoaseman heti ottelun alussa, mutta ote lähti pian lipsumaan. GODSENT jäädytti SJ Gamingin pistetilin ja alkoi tilittämään voittoja omaan pussiinsa. Kun tämä lopulta nousi SJ Gamingin ohitse tilanteen ollessa 9-9, ei suomalaisilla ollut keinoja kääntää ottelun suuntaa. Taistelu päättyi 16-11 tulokseen Linjalan ja GODSENTin hyväksi, jotka lunastivat itselleen paikan turnauksen pudotuspeleistä.

SJ Gamingilla on vielä mahdollisuus pudotuspelipaikkaan huomisillan ottelussaan, joka alkaa klo 20:00 Suomen aikaa. Näiden vastustaja päätetään päivän ensimmäisessä ottelussa, jossa toisensa kohtaavat Heroic ja CR4ZY. Ottelu alkaa klo 14:00 ja sitä voi katsoa turnauksen muiden otteluiden tavoin DreamHackin omalta Twitch-kanavalta.

Lähde: DreamHack, Liquipedia Kuvalähde: DreamHack