SJ Gamingille tyly loppu DreamHack Winterissä – Otto “OttoNd” Sihvon CR4ZY jatkaa playoffeihin
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 30.11.2019 23:32

Ruotsin Jönköpingissä järjestettävään DreamHack Winter -tapahtumaan kuuluva DreamHack Open Winter -CS:GO-turnaus aloittaa pudotuspelinsä huomenna. Pudotuspelien viimeisestä paikasta taisteltiin myöhään tänä iltana, kun vastakkain asettuivat suomalainen SJ Gaming ja Otto “OttoNd” Sihvon kotijoukkue CR4ZY.

SJ Gaming oli voittanut lohkovaiheen avausottelunsa Heroicia vastaan 16-13, mutta 11-16 häviö GODSENTille (Jesse “zehN” Linjalan kotijoukkue) tiputti heidät pudotuspelien karsintaotteluun. CR4ZY taasen kärsi avausottelussaan 7-16 tappion GODSENTia vastaan, mutta nousi eliminaatio-ottelusta karsintaotteluun peitottuaan Heroicin karttavoitoin 2-1.

Näiden tulosten myötä molemmilla joukkueilla näytti olevan mahdollisuus edetä pudotuspeleihin. Jahka ottelu kuitenkin pääsi käyntiin, oli selvää kummalla oli etulyöntiasema. CR4ZY suorastaan jyräsi SJ Gamingin ylitse ottelun ensimmäisessä erässä (Dust2), yltäen 11-0 johtoasemaan ennen kuin SJ Gamingin onnistui netota itselleen ensimmäinen kierroksensa. Kaikesta yrittämisestä huolimatta suomalaisten tulokset jäivät laihoiksi ja erä päättyi 16-2 CR4ZYn hyväksi.

Toinen erä (Nuke) tarjosi vielä mahdollisuuden kääntää ottelun kulun suomalaisjoukkueen hyväksi. Sellainen peliliike olisi kuitenkin ollut varsinainen ihme, eikä ihmeitä tässä ottelussa lopulta tarjoiltu. CR4ZY piti SJ Gamingin tiukassa kurissa, nousten erän ja koko ottelun voittoon eräpistein 16-2. SJ Gaming jäi täten jaetulle 5.-6. sijalle, josta tämä palkittiin 3 000 dollarilla.

Turnauksen pudotuspelit alkavat huomenna klo 11:00, jolloin toisensa kohtaavat GODSENT ja forZe. Klo 14:00 alkavassa toisessa semifinaaliottelussa taasen nähdään Tricked Esport sekä CR4ZY. Turnauksen huipentava finaali alkaa klo 18:00, ja sen voittaja palkitaan 50 000 dollarilla. Ottelut ovat katsottavina suorana DreamHackin Twitch-kanavalta.

Lähde: DreamHack Kuvalähde: DreamHack