SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
SJ Gaming ja Helsinki REDS kohtaavat illan Elisa Viihde CS:GO-liigan finaalissa
  • Niko
    Nikkilä

SJ Gaming ja Helsinki REDS kohtaavat illan Elisa Viihde CS:GO-liigan finaalissa

julkaistu: 19.10.2019 17:48

Elisa Viihde CS:GO -liiga huipentuu tänään Turun Grail Quest -tapahtumassa järjestettävässä finaaliturnauksessa. Aiemmin tänään pelatussa ottelussa ensimmäiseksi finaalijoukkueeksi valikoitui SJ Gaming, joka peittosi KOVA Esportsin selkein luvuin 2-0. Äskettäin päättyneessä toisessa semifinaaliottelussa ratkaistiin toinen finalisti, kun yhteen ottivat KOVA Esports ja Helsinki REDS.

Ottelun ensimmäinen erä pelattiin selvästi Helsinki REDSin pussiin. KOVA Esportsilla ei ollut paljoakaan pelivaraa, kun Helsinki REDS jyräsi näiden ylitse ja päätti erän nopealla vauhdilla lukuihin 16-3.  Joukkue nousi näin 1-0 johtoon, erävoiton päähän finaalipaikasta.

Toinen erä alkoi tasaisissa merkeissä ja KOVA Esportsilla näytti olevan tilaisuus kääntää ottelun suunta, mutta Helsinki REDS sai pian haettua keulaa vastustajaansa. Erän puoliajalla REDS oli jo 10-5 johdossa, ja näiden peittoaminen näytti vaativan todella kovia peliliikkeitä.

Sellaista juonikäännettä ei tässä ottelussa kuitenkaan tapahtunut. Helsinki REDS piti KOVA Esportsin nurkassa, päättäen erän lukuihin 16-5 ja koko ottelun kiistattomiin 2-0 lukemiin.

Helsinki REDS ja SJ Gaming ottelevat turnauksen finaaliottelussa tänään klo 19:00 eteenpäin, jolloin nämä taistelevat sen 7 920 euron pääpalkinnosta. Ottelu on katsottavissa suorana Elisa Viihteestä ja Twitchistä.

Kuvalähde: Niko Nikkilä