SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Selvittääkö Aleksib:n OG tiensä miljoonaturnaukseen? — Pelaajatcom näyttää ratkaisuottelun
  • Kaapo
    Martinmäki

Selvittääkö Aleksib:n OG tiensä miljoonaturnaukseen? — Pelaajatcom näyttää ratkaisuottelun

julkaistu: 17.10.2021 13:05

BLAST Premier Fall Showdown 2021 -CS:GO-turnauksen finaalit pelataan tänään sunnuntaina. Suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu alkaa kello 16:30, kun Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG kohtaa tanskalaisen Heroicin. Toisessa, kello 19:30, alkavassa ottelussa Liquid kohtaa MAD Lionsin.

Otteluiden panokset ovat isot. Voittajille on luvassa 30 000 dollarin lisäksi paikka joulukuussa pelattavaan BLAST Premier World Final -turnaukseen. Kahdeksan joukkueen turnauksen palkintopotissa on jaossa peräti miljoona dollaria.

OG selvitti tiensä sunnuntain ratkaisupeliin murskaamalla perjantaina pelatussa puolivälierässä Complexityn. Ensimmäinen kartta Mirage päättyi tylysti OG:n 16-0 voittoon. Toisena pelattu Dust2 oli tasaisempi. OG:n voitti tuon lukemin 16-12 ja näin ottelun 2-0.

Heroic sai paikkansa myös 2-0 voitolla Dignitaksesta. Ottelu oli huomattavasti OG:n peliä tasaisempi. Ensimmäisenä pelattu Nuke päättyi Heroicille jatkoajan jälkeen 19-16 ja seuraava kartta Overpass 16-13.

OG ja Heroic kohtasivat edellisen kerran vain reilu viikko sitten IEM Fall 2021 -turnauksessa. Tuolloin OG oli parempi lukemin 2-0.

Pelaajatcom näyttää sunnuntain ratkaisuottelut Twitch-kanavallaan suomeksi selostettuna.

Kuva: OG

Tuoreimmat uutiset: