SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
S1mpleltä ensimmäiset kommentit paluun jälkeen – “Helvetti, tunnen itseni ylimääräiseksi painolastiksi”
  • Perttu
    Leinonen

S1mpleltä ensimmäiset kommentit paluun jälkeen – “Helvetti, tunnen itseni ylimääräiseksi painolastiksi”

julkaistu: 21.02.2024 19:06

Maanantaina uutisoitiin Oleksandr “S1mple” Kostylievin paluusta Counter-Striken pariin. Falconsiin kuukauden mittaiselle lainapestille Natus Vincerestä siirtynyt supertähti pelaa lainapestinsä aikana ensimmäiset viralliset ottelunsa CS2:ssa.

Ukrainalainen kaiken CS:GO:ssa voittanut ja nähnyt tähtipelaaja kommentoi ensimmäistä kertaa siirtoaan Falconsin riveihin striimissään, jossa S1mple pelasi CS2:sta.

“Minulla on uusi joukkue ja minun täytyy opetella uusia savuja. Tunnen itseni helvetti… En tiedä ylimääräiseksi painolastiksi. Haluan päästä pelaamaan niin kovasti taas LAN-turnauksia. Tämä vitun online ja paska osumien rekisteröinti. Lagit tuntuvat kuin joku hakkeri olisi pilannut koko systeemini.”

S1mple korvaa Falconsissa penkitetyn Mohammad “BOROS” Malhasin. Tämä tarkoittanee sitä, että S1mple nähdään pääasiassa rifle-pelaajana. Joukkueesta löytyy jo ennestään AWP-pelaaja, entinen ENCE-tähti Alvaro “SunPayus” Garcia.

S1mple on aikaisemmin kommentoinut, että hän voisi nähdä itsensä ihan hyvin rifle-pelaajana ja nyt siitä saadaan ensimmäiset maistiaiset.

Ensimmäisiä virallisia otteluita S1mple joutuu odottamaan maaliskuun alkuun, jolloin Falcons osallistuu BLAST Premier Spring Showdown -turnaukseen. Kyseinen turnaus pelataan online-turnauksena, joten LAN-ympäristöön ukrainalainen ei ole näillä näkymin pääsemässä Falcons-paidassa, mikäli lainapesti kestää ainoastaan kuukauden.

S1mplen laina Falconsiin on myös Natus Vincerelle loistava mahdollisuus nähdä missä CS:GO:n GOAT tätä nykyään menee. Aleksi “Aleksib” Virolaisen kipparoimalla NaVilla on edessään lainapestin jälkeen vakava mietinnän paikka, mitä S1mplen suhteen tehdään.

Kuva: ESL Lähde: EscoreNews